Jennifer Lopez:

Alt borte: Skaper bekymring

Superstjernen slettet alt innholdet på Instagram.

SPEKULERER: Ingen vet hvorfor Jennifer Lopez har byttet til svart bilde, og slettet alt innhold på tvers av sine sosiale medier plattformer. Foto: Luca Carlino/NurPhoto/Shutterstock/NTB.
SPEKULERER: Ingen vet hvorfor Jennifer Lopez har byttet til svart bilde, og slettet alt innhold på tvers av sine sosiale medier plattformer. Foto: Luca Carlino/NurPhoto/Shutterstock/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag morgen våknet fans av Jennifer Lopez (53) opp til at artisten hadde slettet alt bilder og videoer fra Instagram, samt byttet til et tomt svart bilde på tvers av sine sosiale medier plattformer.

Det får fans til å spekulere i hva som har skjedd med skuespilleren, skriver Deadline.

På Facebook flommer det over av kondolanser, og støtteerklæringer til artisten.

BORTE: Slik ser artistens Instagram ut nå. Foto: Skjermdump Instagram.
BORTE: Slik ser artistens Instagram ut nå. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer

I kommentarfeltet under det svarte profilbildet skriver brukere ting som «ber for deg og familien», «sender mine dypeste kondolanser», og «håper du har det bra».

Representanter for Lopez har ikke kommentert saken ennå, men Deadline skriver at det er en vanlig markedsføringsstrategi å tømme sosiale medier for innhold, og bytte til et svart bilde, før man avslører et nytt stort prosjekt.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Mens Instagramen hennes ikke lenger har noen innlegg, har hun fortsatt hennes gamle innlegg tilgjengelig på Facebook, TikTok og Twitter.

Lopez har nærmere 347 millioner følgere på tvers av plattformene, men mesteparten av hennes følgere kommer fra Instagram.

I 2021 signerte 53-åring en millionavtale med Netflix, som inkluderte filmer, TV-serier, og dokumentarer. Hun gjorde også stor suksess med filmen «Hustler» i 2019.

Lopez er nok mest kjent for låter som «Jenny From The Block» og «On The Floor».

Tidligere i år giftet hun seg med ekskjæresten, og skuespiller, Ben Affleck (50).

LES OGSÅ: Stråler i gjenbruk: - Wow

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer