Maren Platou om bruddet med Kygo:

- Alt ble snudd på hodet

Maren Platou snakker ut om tiden etter bruddet med «Kygo».

ÅPENHJERTIG: Influenser og sykepleier Maren Platou snakker ut om bruddet med Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll og hvordan hun taklet kjærlighetssorgen som fulgte. Her er eksparet avbildet sammen i Florida i 2016. Foto: Sergi Alexander / Getty Images / NTB
ÅPENHJERTIG: Influenser og sykepleier Maren Platou snakker ut om bruddet med Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll og hvordan hun taklet kjærlighetssorgen som fulgte. Her er eksparet avbildet sammen i Florida i 2016. Foto: Sergi Alexander / Getty Images / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 gikk Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (29) og Maren Platou (28) hver til sitt etter fem år som par.

Bruddnyheten delte sistnevnte den gang på Instagram.

«Det er sårt og vanskelig å måtte meddele at Kyrre og meg har flyttet fra hverandre. Ting blir ikke alltid slik man har trodd. Setter pris på at privatlivet mitt blir respektert i tiden fremover. Det vil ikke bli gitt noen kommentarer utover dette», skrev hun.

PREMIERE: «Helt Harald» har premiere mandag 1. februar, og i første episode reiser Harald til Bergen og besøker «Kygo». Vis mer

Gørvell-Dahll og Platou holdt en svært lav profil da de fremdeles var sammen. Siden offentliggjøringen av bruddet har det vært stille rundt begge partenes privatliv.

Nå, litt over ett år senere, snakker 28-åringen ut om bruddet med den verdenskjente DJ-artisten - og hvordan hun taklet kjærlighetssorgen, i Nettavisen-podkasten «Schendis».

Like etter at paret hadde slått opp fikk Platou henvendelser fra flere som undret seg over hvordan hun taklet å stå i stormen.

Selv mener hun at egenomsorg og tid hjalp på sorgen.

- Det er ingen råd å gi. Det er så individuelt. Sorg kommer i mange ulike størrelser. Man må bare tillate seg å være lei seg, og så må man bare ta den tiden man trenger, og så kommer man over det, sier hun i podkasten, og fortsetter:

SNAKKER UT: Influenser og sykepleier Maren Platou snakker ut om bruddet med Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll. Her er hun avbildet i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SNAKKER UT: Influenser og sykepleier Maren Platou snakker ut om bruddet med Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll. Her er hun avbildet i 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Det å tørre og kjenne på det - jeg tror at hvis jeg blir lei meg eller sur, så dytter jeg det under teppet, og så går jeg videre. Men det var helt umulig å komme seg unna sorgen. Alt ble jo snudd på hodet. Man må bare stå i det og ta det der og da, for at det skal bli bedre på den andre siden.

Influenseren forteller videre at hun klarte å blokkere ut omverdenen til tross for at hun sto midt i et offentlig brudd.

- Jeg tror jeg har blitt ganske god på å blokke det ut. Og så er jeg privat, og ønsker ikke å utlevere han på noen måte. Det er noe med å ta vare på den tiden som har vært. Se tilbake og å se at det faktisk var bra også da, mener hun.

Platou meddeler at hun nå aldri har hatt det bedre. Hun føler seg selvstendig og er på et godt sted i livet, og røper at hun er klar for å finne kjærligheten igjen.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Maren Platou i forbindelse med denne saken, men har foreløpig ikke lyktes.

Forhold i fem år

28-åringen ble kjent med Gørvell-Dahll omtrent på samme tid som da han slo gjennom.

- Vi ble kjent via felles venner for fem år siden, og hadde det veldig gøy den sommeren vi møttes. Det tok litt tid før det ble ordentlig seriøst mellom oss, siden Kyrre stadig var på reisefot, fortalte 28-åringen til Costume i september 2019.

GLADGUTT: Da Kygo troppet opp på den røde løperen, i forkant av premieren på sin egen film, fortalte han til reporterne at han var smålig nervøs, men også at han gledet seg. Video: AP, NTB scanpix Vis mer

Gørvell-Dahll etablerte seg som en av verdens største EDM-artister i 2014.

Året etter hadde DJ-en nådd en milliard avspillinger på Spotify. Siden den gang har han hatt hits med store artister, deriblant Selena Gomez, Ellie Goulding og avdøde Whitney Houston.

Bergenseren har tidligere blitt kåret til den tredje mest populære EDM-artisten i verden av Billboard.

Gørvell-Dahll har tidligere uttalt at det var utfordrende med avstandsforhold ettersom han reiste verden rundt på turné.

LES OGSÅ: Åpner seg: - Det ødela meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer