Maren Platou om bruddet med Kygo:

- Alt ble snudd på hodet

Maren Platou snakker ut om tiden etter bruddet med «Kygo».

ÅPENHJERTIG: Influenser og sykepleier Maren Platou snakker ut om bruddet med Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll og hvordan hun taklet kjærlighetssorgen som fulgte. Her er eksparet avbildet sammen i Florida i 2016. Foto: Sergi Alexander / Getty Images / NTB
ÅPENHJERTIG: Influenser og sykepleier Maren Platou snakker ut om bruddet med Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll og hvordan hun taklet kjærlighetssorgen som fulgte. Her er eksparet avbildet sammen i Florida i 2016. Foto: Sergi Alexander / Getty Images / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 gikk Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (29) og Maren Platou (28) hver til sitt etter fem år som par.

Bruddnyheten delte sistnevnte den gang på Instagram.

«Det er sårt og vanskelig å måtte meddele at Kyrre og meg har flyttet fra hverandre. Ting blir ikke alltid slik man har trodd. Setter pris på at privatlivet mitt blir respektert i tiden fremover. Det vil ikke bli gitt noen kommentarer utover dette», skrev hun.

Gørvell-Dahll og Platou holdt en svært lav profil da de fremdeles var sammen. Siden offentliggjøringen av bruddet har det vært stille rundt begge partenes privatliv.

Nå, litt over ett år senere, snakker 28-åringen ut om bruddet med den verdenskjente DJ-artisten - og hvordan hun taklet kjærlighetssorgen, i Nettavisen-podkasten «Schendis».

Like etter at paret hadde slått opp fikk Platou henvendelser fra flere som undret seg over hvordan hun taklet å stå i stormen.

Selv mener hun at egenomsorg og tid hjalp på sorgen.

- Det er ingen råd å gi. Det er så individuelt. Sorg kommer i mange ulike størrelser. Man må bare tillate seg å være lei seg, og så må man bare ta den tiden man trenger, og så kommer man over det, sier hun i podkasten, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer