Nicolay Ramm:

- Alt ble snudd opp ned

Programlederen letter på sløret om bryllupet og den nye tilværelsen som pappa.

FIKK EN SØNN: I midten av februar ble Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie foreldre for første gang. Foto: Tor Lindseth
FIKK EN SØNN: I midten av februar ble Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie foreldre for første gang. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

I midten av februar kom gladnyheten om at NRK-programleder Nicolay Ramm (32) og forloveden Josephine Leine Granlie (32) hadde blitt foreldre for første gang.

Tidligere samme dag delte Ramm et innlegg på Instagram-story, hvor han skrev at han måtte vente i bilen utenfor Ullevål sykehus.

«Her sitter man da, i en bil på P-plassen utenfor Ullevål sykehus og venter på at fruen skal trøkke babyen halvveis ut så jeg får bli erklært coronafrisk og får komme inn. Trist opplegg ass», skrev han.

Kort tid senere kom den lille sønnen til verden, noe Ramm bekreftet i en tekstmelding til Se og Hør.

I et nytt intervju med Avisa Valdres letter de nybakte foreldrene nå på sløret om den nye tilværelsen.

- Alt ble snudd opp ned, og ingenting ble som planlagt, men vi er ganske fornøyde med resultatet likevel, kan du si, sier paret om sønnen, som har fått navnet Aksel.

Må vente

Ramm forklarer at sønnen egentlig ikke kunne kommet til verden på et mer beleilig tidspunkt, ettersom han vanligvis er mye ute og farter i jobbsammenheng.

I intervjuet med avisen kommer paret også innpå det utsatte bryllupet sitt. De hadde opprinnelig planer om å gifte seg i fjor sommer i Sør-Frankrike, men måtte i likhet med mange andre utsette det grunnet pandemien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer