Nicolay Ramm:

- Alt ble snudd opp ned

Programlederen letter på sløret om bryllupet og den nye tilværelsen som pappa.

FIKK EN SØNN: I midten av februar ble Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie foreldre for første gang. Foto: Tor Lindseth
FIKK EN SØNN: I midten av februar ble Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie foreldre for første gang. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

I midten av februar kom gladnyheten om at NRK-programleder Nicolay Ramm (32) og forloveden Josephine Leine Granlie (32) hadde blitt foreldre for første gang.

Tidligere samme dag delte Ramm et innlegg på Instagram-story, hvor han skrev at han måtte vente i bilen utenfor Ullevål sykehus.

«Her sitter man da, i en bil på P-plassen utenfor Ullevål sykehus og venter på at fruen skal trøkke babyen halvveis ut så jeg får bli erklært coronafrisk og får komme inn. Trist opplegg ass», skrev han.

Kort tid senere kom den lille sønnen til verden, noe Ramm bekreftet i en tekstmelding til Se og Hør.

SPESIELT: NRK-profil Nicolay Ramm og komiker Espen Lervaag prøver seg på en sport utenom det vanlige i programmet "Helt Ramme sporter." VIDEO: NRK / Rødt Kort. Vis mer

I et nytt intervju med Avisa Valdres letter de nybakte foreldrene nå på sløret om den nye tilværelsen.

- Alt ble snudd opp ned, og ingenting ble som planlagt, men vi er ganske fornøyde med resultatet likevel, kan du si, sier paret om sønnen, som har fått navnet Aksel.

Må vente

Ramm forklarer at sønnen egentlig ikke kunne kommet til verden på et mer beleilig tidspunkt, ettersom han vanligvis er mye ute og farter i jobbsammenheng.

I intervjuet med avisen kommer paret også innpå det utsatte bryllupet sitt. De hadde opprinnelig planer om å gifte seg i fjor sommer i Sør-Frankrike, men måtte i likhet med mange andre utsette det grunnet pandemien.

UTSATTE BRYLLUPET: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie skulle etter planen gifte seg juni i fjor i Sør-Frankrike. Dette ble ikke noe av grunnet pandemien. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
UTSATTE BRYLLUPET: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie skulle etter planen gifte seg juni i fjor i Sør-Frankrike. Dette ble ikke noe av grunnet pandemien. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Overfor avisen forklarer paret at de haddet fått alt til å klaffe med bryllupet, og at de var i gang med å planlegge bryllupsreisen, som skulle finne sted i Mexico. De innså til slutt at de ble nødt til å utsette bryllupet, og droppet å bestille bryllupsreisen. Heldigvis fikk de skjøvet på alle bestillingene.

- Vi tenkte da at sommeren 2021 i alle fall ville være et sikkert kort, men vi er utrolig glade for at vi ikke bestemte oss for ny dato der og da, sier de.

OVERRASKET: Silje Norendal og Pål André Helland fikk seg en liten overraskelse da de skulle delta på en yogatime med Nicolay Ramm. VIDEO: NRK / Fredrik Filtvedt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Vis mer

Paret røper også at de tenkte på om de skulle gjennomføre bryllupet her til lands, men at det også ble feil.

– En ting er at vi hadde drømmebryllupet klart for oss som en nedpå, uformell, fin feiring i denne franske hagen vi skulle leie, men vi vil jo kunne klemme folk i vårt eget bryllup, så vi venter til verden er «friskmeldt».

Når Se og Hør tar kontakt med Ramm har han følgende å kommentar å si om hvordan han trives som pappa:

- Det går så det griner, bokstavelig talt.

- Kapret drømmedama

Det var i april 2019 at Ramm røpet at han hadde fridd til sin utkårede. Frieriet skjedde på svært romantisk vis under et ferieopphold i Santa Barbara i California.

- Vi er veldig lykkelige og jeg har kapret drømmedama. Hun sa ja på flekken, jeg trengte ikke mase engang!, skrev Ramm i en tekstmelding til Se og Hør den gang.

Ramm har også tidligere fortalt hva det var han falt for ved forloveden.

- Plutselig så jeg henne, over en pølse sånn i halv fire-tiden på natta. Da begynte jeg så smått å legge inn noen aksjer. Men jeg fikk ikke så veldig gehør i begynnelsen. Men så var det noe spesielt med henne, da. Så dagen etter tok jeg mot til meg og sendte henne en melding på Facebook, sa han overfor Se og Hør.

JERSEY BOYS: Atle Pettersen og Nicolay Ramm blir å se sammen på scenen neste høst i musikalen «Jersey Boys». Vi valgte å kjøre en «Jeg har aldri»-lek med gutta. Reporter: Thea Hope. Video: Jostein Sletten/Rød Løper Vis mer

Som svar på meldingen fikk Ramm et rungende ja.

- Det var kjempeflaks - det hadde jeg aldri trodd. Men hun sa i alle fall ja til å møte denne raringen, fortsatte Ramm.

LES OGSÅ: - En livslang forpliktelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer