TOK TIL TÅRENE: Thea Bråten Christensen (i svart) måtte trøstes av Tine Helene Valle - som også er klar for årets «Paradise Hotel»-finale - etter at hennes romkamerat og kjæreste Emil Løvstad onsdag måtte forlate realityserien på TV3. Foto: TV3
TOK TIL TÅRENE: Thea Bråten Christensen (i svart) måtte trøstes av Tine Helene Valle - som også er klar for årets «Paradise Hotel»-finale - etter at hennes romkamerat og kjæreste Emil Løvstad onsdag måtte forlate realityserien på TV3. Foto: TV3Vis mer

- Alt ble feil da Emil gikk

Paradise-Thea klarte ikke å stanse gråten, da kjæresten røk ut.

SEHER.NO:  «Paradise Hotel»-deltakeren Thea Bråten Christensen (20) brøt onsdag sammen i tårer, da hennes romkamerat og kjæreste Emil Løvstad (22) på dramatisk vis måtte forlate realityserien - dagen før finalen i årets sesong.

Etter at Niklas Vindel (24) valgte å slå til på tilbudet om en sikker plass i finalen, måtte hans partner Caroline Knutsen (20) sjekke ut av reality-hotellet, mens Niklas tok Emils plass som Theas romkamerat.

- Jeg ble veldig lei meg, da jeg så Emil dra, fordi det var jo ham som hadde båret meg og fått meg til å føle meg trygg. Niklas hadde jeg nesten ikke pratet med, så det ble rart å plutselig dele rom og seng med ham.

- Jeg klarte ikke å glede meg over at jeg var i finalen, fordi jeg gråt over at jeg ikke kunne være der med Emil. Alt ble liksom feil. Pengene kunne det være det samme med, jeg ville bare stå sammen med ham, sier hun til Seher.no.

Niklas Vindel sier han er forberedt på reaksjoner fra seerne, etter at han valgte å ofre to av sine venner for å sikre seg muligheten til å vinne 300.000 kroner.

- Jeg kommer garantert til å få kjeft, men de som tenker litt, skjønner nok hvorfor jeg gjorde det. Jeg kom inn igjen fordi jeg lovte juryen med de andre utstemte deltakerne at jeg skulle gjøre alt for en finaleplass.

- Jeg følte at jeg ofret meg for Caroline da jeg røk ut første gang, og ville ikke gjøre det samme en dag før finalen. Men selvfølgelig var det kjipt at det gikk utover henne og Emil, som jeg ser på som en god venn, sier han til Seher.no.

Niklas har tidligere avslørt at mangelen på sex fikk ham til å endre personlighet på hotellet, men hevder han ikke spilte da han valgte å ofre Caroline for en finaleplass.

Endret personlighet
- Jeg er egentlig en snill fyr, men den siste uken på Paradise er sammen med de tre første ukene den eneste tiden jeg var meg selv. Men hva som fikk meg til å bli meg selv før jeg kom inn for andre gang, vil jeg ikke si noe om. Folk får gjette selv, ler han.

Thea  sier til Seher.no at kjæresten - som hun beskriver som en «pusegutt» - måtte trøste henne, da han senere på kvelden kom inn igjen på hotellet sammen med flere av de andre utstemte deltakerne, for å feste med finaleparene.

- Heldigvis tok Emil det veldig pent. Men jeg syntes jo at han fortjente mer enn meg å være i finalen. Jeg hadde drømt at vi stod mot Carl og Tine i finalen, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke problematisk at vi har sex på TV