Clooney ville ikke gifte seg – og ville ikke bli pappa

- Alt ble annerledes

Den tidligere så innbitte ungkaren forteller at han fikk sjokk da legen sa de ventet tvillinger.

EKTE KJÆRLIGHET: George Clooney har vært sammen med mange vakre kvinner – men menneskerettsadvokaten Amal var den eneste som klarte å kapre ham. Foto: Joel C Ryan / Invision / AP / NTB
EKTE KJÆRLIGHET: George Clooney har vært sammen med mange vakre kvinner – men menneskerettsadvokaten Amal var den eneste som klarte å kapre ham. Foto: Joel C Ryan / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Det er akkurat slik vi er vant til å se George Clooney (60) – smilende og blid på den røde løperen, med en vakker kvinne ved sin side. Men i motsetning til tidligere, har den vakre kvinnen nå vært den samme i åtte år. Og Clooney smiler bredere for hvert år som går!

Disse bildene er fra London-premieren av «The Tender Bar», en ungdomsfilm som Clooney har regissert. Og selv om han aller helst vil snakke om jobb, klarer ikke superstjernen å la være å snakke om det aller viktigste i livet hans: Kona Amal (43) og barna Alexander og Ella (4).

Da han stilte på podkasten «WTF with Marc Maron» for å snakke om filmen, rant munnen over med alt det hjertet var fylt av.

Bråkete smårolling

- Jeg ville ikke gifte meg. Jeg ville ikke ha barn. Men så kom dette ekstraordinære mennesket inn i livet mitt, og jeg falt bare dypt for henne. Jeg visste fra det minuttet jeg møtte henne at alt kom til å bli annerledes, fortalte han.

Det var etter at de hadde vært på besøk hos et vennepar med en skikkelig bråkete unge, at ekteparet begynte å snakke om hvorvidt de skulle prøve å bli foreldre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.