POPULÆR: Carolina Gynning ble stor kjendis i Sverige, etter seieren i Big Brother. Men berømmelsen ga ikke bare positive erfaringer. Foto: Stella
POPULÆR: Carolina Gynning ble stor kjendis i Sverige, etter seieren i Big Brother. Men berømmelsen ga ikke bare positive erfaringer. Foto: StellaVis mer

- Alt bare snurret

Nå søker den svenske TV-stjernen Carolina Gynning profesjonell hjelp for angsten.

SEHER.NO: Den svenske modellen og TV-kjendisen Carolina Gynning har vært nærmest konstant i rampelyset hos söta bror etter at hun vant den svenske versjonen av "Big Brother" i 2004.

Nå avslører Gynning at suksessen ikke bare har gitt positive opplevelser. Hun har nemlig flere ganger fått panikkangrep og angstanfall i forbindelse med TV-oppdragene.

- Mine første angrep begynte etter at jeg var med i  "Big Brother" på TV. (...) Alt bare snurret. Jeg tenkte på å ringe lege, men gikk hjem og la meg og sov. Det er fryktelig når det skjer, men sånne kraftige anfall får jeg heldigvis ikke ofte, sier hun til Expressen.se.

Gynning - som i fjor også fikk seg en ubehagelig overraskelse, da en gammel sexfilm med henne havnet i offentlighetens søkelys - har nå bestemt seg for å begynne i terapi og få en diagnose på hva som feiler henne.

- Jeg tenkte jeg skulle ta den der utredningen til jul og gå litt i terapi også. Jeg gjorde det litt før, men så har jeg blåst i det.

Inntil behandlingen starter, satser Gynning på å takle problemene ved å fokusere på sin nye jobb som programleder for den svenske versjonen av "Isdans".

- Det svinger opp og ned. Når jeg er nede er jeg veldig nede og når jeg er glad, er jeg veldig glad. Men når jeg jobber rekker jeg ikke å lure på hvordan jeg har det, sier hun til Expressen.se.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Silikon for Afrika!
-