- Alt avhenger av denne treningen

I fem dager har Aylar vært sengeliggende. I kveld prøver hun seg på parketten.

DANSEKLAR: - Hvis torsdagens trening går relativt greit, da trener hun også i morgen. Men det kan også skje at hun forsøker seg fredag selv om ikke alt er hundre prosent i dag, sier pressesjef for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, til Seher. Foto: Scanpix
DANSEKLAR: - Hvis torsdagens trening går relativt greit, da trener hun også i morgen. Men det kan også skje at hun forsøker seg fredag selv om ikke alt er hundre prosent i dag, sier pressesjef for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, til Seher. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Søndag kollapset «Skal vi danse»-stjernen Aylar Lie (26) under Oslo maraton, da hun forsøkte seg på en 21,1 kilometer lang halvmaraton. Den tidligere modellen, som har imponert kraftig i blant kjendisene som i år er med i TV 2s danseprogram, måtte ha assistanse av ambulansepersonell etter at hun besvimte under søndagens løp. 

26-åringen har etter det vært sengeliggende i fem dager. Torsdag kveld skal hun derimot prøve seg på parketten igjen. 

- Ja, i kveld skal hun gjennomføre sin første trening på fem dager. Hvis det går bra, trener hun igjen fredag, bekrefter presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Unn Grethe Berge, til Seher.no.

Onsdag skrev Seher.no at den danseglade artisten kan komme til å måtte trekke seg etter det som skjedde under Oslo maraton søndag. Foreløpig er det altså fortsatt ikke bestemt om Aylar må gå til dette drastiske skrittet.

- Hvis torsdagens trening går relativt greit, da trener hun også i morgen. Men det kan også skje at hun forsøker seg fredag selv om ikke alt er hundre prosent i dag. Alt avhenger av dagens trening, forteller Unn Grethe Berge, som understreker at TV 2 og produksjonen virkelig håper at alt går bra.

- Vi krysser fingrene for Aylar, sier TV 2-medarbeideren til Seher.no.

Det har torsdag ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med Aylar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg begynte å storgrine