Alsgaard sliter med sykdom

- Jeg vet ikke hva det er, jeg tar nå alle tester som folk tar, men de finner ikke noe ut av det.

DÅRLIG IMMUNFORSVAR? Thomas Alsgaard forteller at han blir lett smittet og har vært veldig mye syk dette året. Foto: NTBScanpix
DÅRLIG IMMUNFORSVAR? Thomas Alsgaard forteller at han blir lett smittet og har vært veldig mye syk dette året. Foto: NTBScanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skikongen Thomas Alsgaard (41) har vært mye dårlig den siste tiden. I vår var han syk i to måneder og heller ikke i sommer har formen vært på topp.

- Jeg blir ofte syk, og det sitter lenge i. Jeg vet ikke hva det er, jeg tar nå alle tester som folk tar, men de finner ikke noe ut av det. Immunforsvaret kan ha fått en knekk etter to - tre år med litt for hardt kjør og mye sykdom, så det kan ha blitt en ond sirkel som det tar tid å komme seg ut av, forteller han i et intervju med Dagbladet.

Alsgaard sier likevel til avisa at han ikke er bekymret over situasjonen, og at han håper å være i form når det tsjekkiske turløpet Jizerska Padestaka i Jizera-fjellene begynner i januar.

- Jeg har hatt alt av vanlige sykdommer, forkjølelse, influensa, lungebetennelse. Jeg blir lett smittet. Men det går bra, det. Jeg hadde vært betydelig mer bekymret for 12 år siden, for nå skal jeg ikke vinne OL-gull til vinteren.

LES OGSÅ: Håndballstjernen er gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer