NYTT PROGRAM: - Om jeg fikk velge gjest til programmet helt fritt, ville jeg valgt fiolinisten Frode Larsen. Og så var det jammen akkurat ham jeg fikk, sier Jon Almaas, som er aktuell med NRKs nye programserien "To og 1 iPod". Foto: NRK
NYTT PROGRAM: - Om jeg fikk velge gjest til programmet helt fritt, ville jeg valgt fiolinisten Frode Larsen. Og så var det jammen akkurat ham jeg fikk, sier Jon Almaas, som er aktuell med NRKs nye programserien "To og 1 iPod". Foto: NRKVis mer

Almaas klar for mer moro

Lager miniportretter basert på iPodens spilleliste.

SEHER.NO: "Nytt på nytt"-sjef Jon Almaas (42) er ikke så nysgjerrig på hva iPoden til Barack Obama inneholder. Da er fiolonist Frode Larsens iPod langt mer interessant.

- Om jeg fikk velge gjest til programmet helt fritt, ville jeg valgt fiolinisten Frode Larsen. Og så var det jammen akkurat ham jeg fikk, sier Jon Almaas, som er aktuell med NRKs nye programserie "To og 1 iPod", til VG.

De tre programlederne Almaas, Kari Slaatsveen og Tine Skolmen letet ikke spesifikt etter berømtheter da de skulle velge hvem de skulle lage miniportretter av - basert på deres iPoders spillelister.

I stedet var de ute etter hardthardbeidende musikere som ikke har fått så mye oppmerksomhet. Slik ble det da også jazz-trompetist Mathias Eick, artisten Jenny "Rockettothesky" Hval og Frode Larsen som ble gjestene i den nye programserien.

- Det hadde sikkert ikke blitt så intimt med verdensberømthetene heller. Vi hadde nok ikke fått slippe til i sengen til Obama slik jeg fikk hos Matthias Eick, sier Tine Skolmen til avisen, mens Slaatsveen på sin side forteller at hun heller ikke har noen trang til å møte verdensstjernene.

- Dem er det jo så mange andre som har møtt, smiler hun.

"To og 1 iPod" starter på NRK mandag 15. desember.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: J-Lo forelsket i Almaas