Almaas kaster skjorta for Se og Hørs lesere

- Spørsmålet er om den er mer eller mindre verdt nå som jeg har brukt den en hel kveld, sier Jon Almaas.

HVA BLIR PRISEN?: Programleder Jon Almaas under TV-aksjonen 2011 søndag til inntekt for Norsk Folkehjelp og arbeidet med minerydding. Nå kan du by på skjorta han hadde på seg. - Den hadde en nypris på 1200 kroner, så spørsmålet er om den er mer el Foto: Scanpix
HVA BLIR PRISEN?: Programleder Jon Almaas under TV-aksjonen 2011 søndag til inntekt for Norsk Folkehjelp og arbeidet med minerydding. Nå kan du by på skjorta han hadde på seg. - Den hadde en nypris på 1200 kroner, så spørsmålet er om den er mer el Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-aksjonens programleder Jon Almaas (44) legger den lekre skjorta han brukte under sendingen søndag – signert av TV-kongen selv – ut på auksjon. Inntektene går selvfølgelig til Norsk Folkehjelp og arbeidet med å rydde miner.

– Det er en Oscar Jacobsen-skjorte i størrelse 41. Veldig smidig, samtidig elegant, forteller Jon til Se og Hør.

- Hvor mye mener du den er verdt?

– Den hadde en nypris på 1200 kroner, så spørsmålet er om den er mer eller mindre verdt nå som jeg har brukt den en hel kveld, sier Almaas.

Legg in bud på skjorta på QXL her. (Ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ser du forskjellen på Nærum?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer