Harry Styles og Emily Ratajkowski:

- Alltid vært veldig tiltrukket av Emily

Nye detaljer om romansen.

NYTT PAR?: Emily Ratajkowski og Harry Styles har skapt overskrifter den siste tiden. Foto: Ouzounova/SplashNews/Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
NYTT PAR?: Emily Ratajkowski og Harry Styles har skapt overskrifter den siste tiden. Foto: Ouzounova/SplashNews/Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uken har romanseryktene mellom supermodell Emily Ratajkowski (31) og popstjerne Harry Styles (29) virkelig fått fart på seg.

Det hele startet etter at en video hvor duoen kliner på åpen gate i Tokyo gikk viralt.

Hendelsen har fått fansen til å gå bananas på sosiale medier, og mens mange synes den angivelig gryende romansen er spennende å følge, er det også noen som spekulerer på om det hele er et PR-stunt.

Nå hevdes det at «Watermelon Sugar»-stjernen håper at noe mer vil skje mellom dem.

- Harry har alltid vært veldig tiltrukket av Emily, forteller en venn nær sangeren til Us Weekly, og sier at han er «overlykkelig over å ha hooket opp med Ratajkowski».

Harry Styles-konserten i Australia tok plutselig en uventet vending da artisten fikk en oppfordring til å gjennomføre en spesiell australsk tradisjon. Video: simpllysara. Reporter: Christian Fjermeros Vis mer

Liker oppmerksomheten

Både Styles og Ratajkowski ble single på hver sin kant relativt nylig.

Mens Styles brøt med skuespilleren Olivia Wilde (39) like før jul, kom nyheten om at Ratajkowski skulle skilles fra ektemannen Sebastian Bear-McClard (41) i fjor sommer.

- Emily er ikke på utkikk etter noe seriøst. Hun prøver bare å leve sitt beste singelliv og ha det gøy, forteller Us Weeklys kilde videre.

En venn av modellen, som People har vært i kontakt med, hevder derimot at Ratajkowski slett ikke er fremmed for å treffe Styles igjen.

- Hun har det gøy og liker all oppmerksomheten hun får fra menn. Hun hooket opp med Harry, men de har ikke daglig kontakt. Emily er likevel interessert i å se ham igjen.

LES OGSÅ: - Veldig forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer