- Alltid vært misfornøyd med kroppen min

Derfor vil Marianne Aulie gjerne posere naken igjen....

MISFORNØYD: Ifølge Marianne Aulie har hun alltid vært misfornøyd med kroppen sin. Derfor var hun veldig stolt da hun turte å kle av seg for FHM i 2007.  Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad
MISFORNØYD: Ifølge Marianne Aulie har hun alltid vært misfornøyd med kroppen sin. Derfor var hun veldig stolt da hun turte å kle av seg for FHM i 2007. Foto: Seher.no/Adéle C. Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I 2007 vekket kunstneren Marianne Aulie (37) stor oppmerksomhet da hun poserte lettkledd for herrebladet FHM.

Fredag var den frittalende 37-åringen tilstede under "God Kveld Norges" årlige kjendisfest, og overfor Seher.no kunne hun avsløre at hun gjerne poserer naken igjen.

Men grunnen til at hun vil kle av seg, er kanskje ikke den mange ville trodd...

- Ja, jeg hadde gjerne gjort det igjen. For det første er det å være naken det naturligste i verden. For det andre har jeg alltid vært misfornøyd med kroppen min. Nå er jeg 37 år, og det å tørre å være en sterk kvinne og stå frem naken synes jeg er flott. Det viser at du holder deg sunn, noe jeg er opptatt av, sier hun til Seher.no.

Iføgle Aulie har de siste årene vært ganske vanskelige for henne, men i løpet av sommeren føler hun at hun har fått mer positiv energi.

Mye takket være en detox-kur hun tok hjemme i New York.

- De siste årene har faktisk vært veldig vanskelige. Jeg har funnet ut at livet er en kamp, men at det gjelder å bare kjøre på videre og jobbe med sin egen positive energi. I sommer gikk jeg på en detox-kur som varte over seks dager, og det var helt fantastisk, forteller hun.

Kuren hun har tatt består av kun organiske juicer, og ifølge 37-åringen var prosessen mye tøffere enn hun hadde trodd.

- Jeg begynte først med tre dager, og tenkte at det kom til å gå bra. Men jeg merket at jeg ble så irritert. Jeg har alltid elsket mat, og det å gå på gatene i New York, hvor alle spiser hele tiden, gjorde meg skikkelig sint. Det var helt grusomt. Men etterhvert så løsnet den dårlige energien, og da bestemte jeg meg for å fullføre det. Det har vært et enormt energikick, så jeg har veldig lyst til å gjøre noe sånt igjen, sier hun.

Likevel er ikke en detox noe hun vil anbefale alle å gjøre.

- Nei, man må være i mental balanse når man gjør noe sånt. Du mister mye giftstoffer og går en del ned i vekt, og for noen som er litt ustabile i forhold til mat, kan det sikkert føre til spiseforstyrrelser. Jeg gikk vel ned fire kilo på én uke, men det var jo mye vann og giftstoffer da selvfølgelig, sier hun.

I dag føler imidlertid kunstneren seg bedre enn noensinne, og etter et nesten fire uker langt opphold hjemme i Norge gleder hun seg til å komme tilbake til New York og hennes gode venner brødrene Sand.

- Jeg føler at jeg har en veldig god energi om dagen, og at jeg mestrer mye mer. Nå er jeg opptatt av å leve sunt, selv om jeg ikke gjør det nok. Og så trener jeg litt, forteller hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - De kommer garantert til å falle ut

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer