Liam Hemsworth og Miley Cyrus:

- Alltid slitt med å akseptere Miley

Liams mamma har angivelig alltid hatt et problem med Miley.

LETTET: Liam Hemsorths mamma Leonie (bildet t.v.) har angivelig lite til overs for ekssvigerdatteren Miley Cyrus, og skal være lettet over bruddet. Foto: NTB Scanpix
LETTET: Liam Hemsorths mamma Leonie (bildet t.v.) har angivelig lite til overs for ekssvigerdatteren Miley Cyrus, og skal være lettet over bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke ble det meldt at Liam Hemsworth (29) har gått videre etter det mye omtalte bruddet med Miley Cyrus (26) som fant sted i begynnelsen av august.

Miley var selv tidlig ut med ny flamme da hun like etter bruddet ble sett i het omfavnelse med reality-profilen Kaitlynn Carter (30), som hun senere visstnok flyttet inn med. Paret brøt derimot den romantiske relasjonen i september, og to uker senere ble hun observert mens hun kysset artist Cody Simpson (22).

- Lettet over bruddet

Til Hollywood Life kan en anonym kilde røpe at Liams mor angivelig er svært lettet over at sønnen har gått videre etter bruddet med Miley.

Liams nye utvalgte er 22 år gamle Maddison Brown, og forhåpentligvis er hun bedre likt enn Miley. Kilden røper nemlig at Liams mamma alltid slet med å akseptere den utagerende artisten.

- Moren hans føler seg lettet over at Liam valgte å sette en stopper for et videre forhold, da hele familien, spesielt hun, alltid slet med å akseptere Miley, forteller kilden til nettstedet.

Videre hevder kilden at Liams familie ønsker at han skal ha det bra, og at de helst vil se ham med noen som er mye mer tradisjonell. Familien kommer visstnok ikke til å være glade før han har oppnådd akkurat det.

På date sammen

En rekke amerikanske medier har de siste dagene publisert saker om at den australske skuespilleren har vært på date. Liam og hans nye flamme ble blant annet observert mens de holdt hender og kysset på åpen gate.

DATER: Liam Hemsworth hånd i hånd med australske Maddison Brown. Foto: Backgrid USA/ NTB scanpix
DATER: Liam Hemsworth hånd i hånd med australske Maddison Brown. Foto: Backgrid USA/ NTB scanpix Vis mer

Paret skal blant annet ha spist et romantisk måltid sammen på den italienske restauranten Sant Ambroeus i New York, og tok seg en romantisk spasertur i byens gater, ifølge TMZ.

FAMILIEN FØRST: Liam Hemsworth skal nå sette sin lit til familien. Her med storebror Luke og hans kone Samantha, samt moren Leonie og faren Craig Hemsworth i 2013. Foto: Jim Smeal/ BEI/ REX/ NTB scanpix
FAMILIEN FØRST: Liam Hemsworth skal nå sette sin lit til familien. Her med storebror Luke og hans kone Samantha, samt moren Leonie og faren Craig Hemsworth i 2013. Foto: Jim Smeal/ BEI/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Men ifølge kilden til Hollywood Life, kommer Liam til å ta det rolig fremover. Han har støttet seg til familien etter bruddet med Miley, og skal være svært opptatt av hva moren hans synes.

- Han slet virkelig med bruddet og kommer til å være forsiktig og ta ting sakte inn i sitt neste forhold. Nå er det veldig viktig for ham å ha morens godkjennelse, og det ser ut til at han går i en annen retning denne gangen når det gjelder hva han ser etter i en partner. Han hører virkelig på moren sin, hevder kilden.

Liams utvalgte er ifølge Cosmopolitan en australsk skuespiller som blant annet har rollen som Kirby Andrews i nyinnspillingen av tv-serien «Dynastiet», og har over 500 000 følgere på Instagram.

Elle skriver at Maddison har jobbet som modell og skuespiller siden hun var barn, og har blant annet spilt i «Strangerland» med Hollywood-stjernen Nicole Kidman (52), og «The Kettering Incident».

Til tross for at flere bilder av paret har florert i medier verden over, har ingen av partene selv kommentert romanseryktene.

Kommenterte på Twitter

Dét har derimot Liams eks Miley gjort om sin nyeste flørt. Etter at TMZ publiserte en kyssevideo forrige uke av Miley og Cody Simpson, har hun nemlig ikke holdt tilbake ordene sine.

Kort tid etter at ryktene begynte å svirre tok nemlig artisten til Twitter. En mer eller mindre provosert Miley hadde sett seg lei på å bli kalt «løs», da flere har påpekt hvor raskt hun har gått fra et romantisk forhold til et annet, ifølge Glamour.

I innlegget skriver Miley blant annet at hun er voksen nå og kan ta egne valg, og at folk bare vet det de ser på internett. Hun legger også ut om hvordan folk er dobbeltmoralske når det kommer til hvordan kvinner og menn dater.

- Menn, spesielt suksessrike, blir SJELDEN kalt hore. De går videre fra én vakker, ung kvinne til den neste, vanligvis uten konsekvenser. De blir ofte omtalt som legender, hjerteknusere og en pikenes Jens. Kvinner, derimot, blir kalt løse eller horer, skriver hun.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Hun avslutter det hele med en kommentar til kysset med Cody som ble filmet og senere delt på en rekke nettsteder.

- Jeg forsøker bare å leve en manns liv. Hvis vi ikke kan slå dem, kan vi like gjerne gjøre som dem. Hvis vår president kan «grab them by the pussy», hvorfor kan ikke jeg få kysse over en acai-bolle? spør hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: - Jeg visste ikke om et liv uten Channing

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer