Liam Hemsworth og Miley Cyrus:

- Alltid slitt med å akseptere Miley

Liams mamma har angivelig alltid hatt et problem med Miley.

LETTET: Liam Hemsorths mamma Leonie (bildet t.v.) har angivelig lite til overs for ekssvigerdatteren Miley Cyrus, og skal være lettet over bruddet. Foto: NTB Scanpix
LETTET: Liam Hemsorths mamma Leonie (bildet t.v.) har angivelig lite til overs for ekssvigerdatteren Miley Cyrus, og skal være lettet over bruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Forrige uke ble det meldt at Liam Hemsworth (29) har gått videre etter det mye omtalte bruddet med Miley Cyrus (26) som fant sted i begynnelsen av august.

Miley var selv tidlig ut med ny flamme da hun like etter bruddet ble sett i het omfavnelse med reality-profilen Kaitlynn Carter (30), som hun senere visstnok flyttet inn med. Paret brøt derimot den romantiske relasjonen i september, og to uker senere ble hun observert mens hun kysset artist Cody Simpson (22).

- Lettet over bruddet

Til Hollywood Life kan en anonym kilde røpe at Liams mor angivelig er svært lettet over at sønnen har gått videre etter bruddet med Miley.

Liams nye utvalgte er 22 år gamle Maddison Brown, og forhåpentligvis er hun bedre likt enn Miley. Kilden røper nemlig at Liams mamma alltid slet med å akseptere den utagerende artisten.

- Moren hans føler seg lettet over at Liam valgte å sette en stopper for et videre forhold, da hele familien, spesielt hun, alltid slet med å akseptere Miley, forteller kilden til nettstedet.

Videre hevder kilden at Liams familie ønsker at han skal ha det bra, og at de helst vil se ham med noen som er mye mer tradisjonell. Familien kommer visstnok ikke til å være glade før han har oppnådd akkurat det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer