- Alltid nervøs før premierer

"Tango for To"-stjernene ønsker av og til at de var i en annen bransje.

ALLTID NERVØSE: Både Viggo Sandvik og Inger Lise Rypdal innrømmer at de blir nervøse før premierer, og at de før de går på scenen ofte skulle ønske at de hadde et annet yrke.  Foto: Seher.no/Adèle C. Blystad
ALLTID NERVØSE: Både Viggo Sandvik og Inger Lise Rypdal innrømmer at de blir nervøse før premierer, og at de før de går på scenen ofte skulle ønske at de hadde et annet yrke. Foto: Seher.no/Adèle C. Blystad Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag 7. oktober var det premiere på Alf Prøysen-stykket "Tango for To" med Inger Lise Rypdal (58) og Viggo Sandvik (57) på Christiania Teater.

Stykket, som tar for seg både kjent og ukjent Prøysen-materiale, har fått kjempegode kritikker og er allerede nå blitt en enorm suksess.

Likevel innrømmer de to stjernene, som begge har vært etablerte artister i mange år, at de pleier å bli veldig nervøse før premierer.

Se videointervju med Inger Lise og Viggo lenger ned i saken!

- Ja, jeg er alltid veldig nervøs før premierer. Jeg er egentlig i mer eller mindre grad nervøs omtrent hver dag, for du har ingen garanti for hva som vil skje. Men det er helt fantastisk å stå her, i et så gammelt teater og ha en fullsatt sal. Da blir jeg litt sånn andektig. Det synes jeg er så sterkt å oppleve, sier Inger Lise til Seher.no, som besøkte artistene under en prøve tidligere denne uken.

- Vet ikke om annet
Og etter mange år i showbiz-bransjen, trives de fortsatt i jobben begge to.

- Ja, men nå vet jeg ikke om annet jeg, humrer Inger Lise, og legger til:

- Jeg har vært dette hele tiden, helt siden jeg gikk ut av skolen. Men jeg er veldig glad for at jeg har turt å kaste meg ut i forskjellige ting. Ting jeg ikke har noen forutsetning for å klare, men gjør allikevel fordi jeg har lyst til å komme videre. Jeg tror det er den drivkraften som gjør at jeg fortsatt er aktuell i dag, sier hun.

Også Viggo tror det er viktig å tørre å gjøre noe nytt, og av og til skulle han nesten ønske at han hadde valgt et annet yrke.

- Hele livet gjennom bør man gjøre nye ting man ikke visste man kunne greie, det er veldig ålreit. Men akkurat når det gjelder premierer og premieredagen, en halvtime før jeg går på scenen, så tenker jeg ofte "åh, kanskje jeg skulle vært rørlegger?", humrer han, før en lattermild Inger Lise legger til:

- Ja, det tenker jeg hele tiden - "Hvorfor ble jeg ikke frisørdame?".

Sunn livsstil og arv
Rypdal har jobbet både med teater, film, sang og tv opp gjennom årene, og er fortsatt svært populær blant fansen. I sommer ble 58-åringen også kåret "Norges mest sexy 50-åring" av Sehers lesere.

Men ifølge den spreke artisten er det ingen hemmelig grunn til at hun holder seg så godt.

- Nei, det er ikke store hemmeligheten. Det er vel bare måten man lever på og litt arv, og jo, jeg lever jo rimelig sunt da, humrer hun.

Viggo på sin side er nok fortsatt mest kjent for sine mange år som vokalist i Vazelina Bilopphøggers. Men 57-åringen angrer ikke på at han sluttet i bandet for snart tre år siden.

- Det var et valg jeg hadde forberedt meg på en stund. 25 år er veldig lang tid sammen altså, men vi er venner vi. Det var 25 fine år, men så har man lyst til å gjøre noe annet, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Angrepet av mystisk virus

Se videointervju med Inger Lise og Viggo nedenfor:

[obj:media:6993]