- Alltid hyggelig å ha noen å være glad i

Men «Skal vi danse»-kjekkasen Atle Pettersen har ingenting imot å være singel. Se video!

SINGEL: Atle Pettersen er svært populær blant kvinnelige fans, men den rette jenta har ennå ikke dukket opp for den unge artisten. Foto: Stellapictures
SINGEL: Atle Pettersen er svært populær blant kvinnelige fans, men den rette jenta har ennå ikke dukket opp for den unge artisten. Foto: Stellapictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Atle Pettersen snakke om singel-livet nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Atle Pettersen (22) har i flere uker høstet ros og høye poengsummer fra dommerne i «Skal vi danse», og er storfavoritt til å gå av med seieren i det populære TV2-programmet.

Men det er ikke bare på parketten den tidligere «X Factor»-deltageren mottar komplimenter.

Privat opplever den unge artisten stor pågang fra kvinnelige fans, og hver dag får unggutten henvendelser fra et stort antall beundrere.

- Jeg har ikke noe tall, jeg teller ikke. Man merker at folk er interessert, og det er veldig hyggelig, sier Atle til Seher.no.

Men til tross for at han er populær blant jentene, har den rette personen ennå ikke dukket opp for Atle.

- Nei, jeg har ikke kjæreste. Jeg er singel og slapper av og koser meg med det. Det er så mye som skjer om dagen, så det er ikke noe jeg går og tenker mye på. Dukker det opp en jente, så dukker det opp en jente.

Den travle «Skal vi danse»-kjendisen mener derfor at han ikke savner en kjæreste for øyeblikket.

- Nei, ikke akkurat nå, men det er alltid hyggelig å ha noen å være litt ekstra glad i. Nå er jeg takknemlig for alt jeg får lov til å være med på, så hvis jeg skulle sittet og tenkt på det hadde det blitt litt feil. Det er jo så mye gøy som skjer, sier Atle til Seher.no.
 
Flere norske kjendiser har fortalt at de mottar nakenbilder fra ivrige fans, men selv om Atle er svært populær blant jentene, har han ennå ikke opplevd akkurat det.

- Jeg har ikke fått noen. Ingen. Folk er veldig snille med meg. Man skal jo liksom prøve å være rockestjerne, men det går greit. Det er veldig hyggelige forespørsler, og det setter jeg pris på.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir forfulgt av pågående fans 
 
Se Atle Pettersen snakke om singel-livet her:[obj:media:10298]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer