«Allsang»-gjest måtte stoppes da Tone sang

Da mannen prøvde å komme seg inn bak scenen, måtte vaktene gripe inn.

POPULÆR DUO: Svenske Eric Saade og norske Tone Damli gjør for tiden stor suksess med låten «Imagine». Her er de sammen i TV 2-programmet «Allsang på grensen». Foto: Stella Pictures
POPULÆR DUO: Svenske Eric Saade og norske Tone Damli gjør for tiden stor suksess med låten «Imagine». Her er de sammen i TV 2-programmet «Allsang på grensen». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Artisten Tone Damli (24) sjarmerte både TV-seerne og publikummet i Halden, da hun deltok i TV 2-programmet «Allsang på grensen» i forrige uke.

Men bak scenen ble det imidlertid dramatisk, da en mannlig publikummer ifølge Her og Nå forsøkte å komme seg inn i det avsperrete backstage-området, mens Sogndalsjenta stod på scenen.

Etter å ha blitt forklart at dette var forbudt område for publikum, forsøkte mannen å presse seg fram.

Da grep vaktene ifølge Her og Nå inn og fjernet mannen med makt.

«Allsang på grensen»-sjef og programredaktør i TV 2, Bård Eriksen, sier til bladet at kanalen er nøye med vaktholdet på det populære arrangementet.

- Det er strengt, for vi har hatt folk som har prøvd å snike seg inn. Det skal være trygt å være her.

Tone Damli skal ikke ha fått med seg opptrinnet.

Hennes manager, David Eriksen, sier til Her og Nå at han alltid sørger for at hun blir passet ekstra på under store arrangementer.

- Er det et arrangement som det her, må vi alltid ha med noen som passer på. Man kan ikke «slippe henne løs», men legger til at norske fans stort sett oppfører seg bra.

- Vi er heldige i Norge. Hvis man ser bort fra Justin Bieber-situasjonen i Oslo, er vi godt vant. Folk har respekt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nektet å vise forlovelsesringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer