«Allsang» anmeldt for homsehets

Dette innslaget ble for mye for flere TV-seere. Se video!

BLE ANMELDT: Humorgruppen Grotesco har vakt reaksjoner etter sin opptreden med sangen «Bögernas fel» i tirsdagens utgave av det svenske TV-programmet «Allsång på Skansen». Foto: SVT
BLE ANMELDT: Humorgruppen Grotesco har vakt reaksjoner etter sin opptreden med sangen «Bögernas fel» i tirsdagens utgave av det svenske TV-programmet «Allsång på Skansen». Foto: SVT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Synes du sangen «Bögernas fel» krenker homofile? Se videoen nederst i artikkelen og stem til høyre!

SEHER.NO: «Allsång på Skansen» er et av Sveriges mest populære TV-programmer om sommeren, men flere TV-seere reagerte med sinne da humorgruppen Grotesco i tirsdagens program framførte sangen «Bögernas fel».

I sangen får de homofile skylden for det meste som er galt i verden.

Nå har en seer ifølge Aftonbladet anmeldt TV-programmet fordi han mener det har bidratt til å fremme hets mot homofile.

En mann i 30-årene skal ha forklart til politiet at en homofil venn av ham ble meget opprørt da han så innslaget.

Michael Lindgren, som er medlem av gruppen Grotesco, sier til Aftonbladet at anmelderen må ha misforstått innholdet i sangen.

- Det som er vanskelig med «Bögernas fel» er at den bygger på ironi. Vi vil vekke følelser, men vi prøver ikke å bli politianmeldt for alt vi gjør.

Prosjektleder Gunnar Nilars i TV-kanalen SVT vil ikke uttale seg om anmeldelsen til Aftonbladet.

- Akkurat nå kan jeg ikke ha noen mening om dette. Anmelderen får gjøre det som er hans rettighet, å anmelde, sier han til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nakenscenene var ingen big deal


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer