Alles øyne var på Naomi

I en superdristig sølvkjole ble Naomi Campbell midtpunktet under TV-gallaen Bafta.

SEOGHØR.NO: Stivpyntede skuespillere flokket til British Academy of Television Awards i London søndag kveld for å feire TV-bransjen.

En som kombinerte stil, eleganse og sensualitet var supermodell Naomi Campbell (43) som stjal rampelyset denne festaftenen. Skjønnheten rammet inn sin berømte kropp i en sølvfarget silkekjole som ikke overlot mye til fantasien. Den dristige kjolen var utringet ned til navlen, men Naomi klarte likevel å beholde elegansen.

Se stjernene på Bafta i videoen øverst i saken.

Andre stjerner som skilte seg ut var Helena Bonham Carter som var flott i en enkel sort kjole signert Vivienne Westwood. «Alice in Wonderland»-stjernen piffet opp antrekket med juvelbesatte solbriller.

Kast terning på kjolene nederst i saken.

BLIKKFANG: Vakre Noami Campbell stjal showet i sin fotside sølvkjole med et svært avslørende brystparti. Dobbelsidig teip hindret nok det som kunne blitt en kjoleglipp denne kvelden. Foto: All Over Press
BLIKKFANG: Vakre Noami Campbell stjal showet i sin fotside sølvkjole med et svært avslørende brystparti. Dobbelsidig teip hindret nok det som kunne blitt en kjoleglipp denne kvelden. Foto: All Over Press Vis mer

Sophie Ellis-Bextor strålte i en sort kjole med intrikat paljettbesatt chiffontopp. Den tidligere Atomic Kitten-sangeren Natasha Hamilton venter sitt fjerde barn og viste den voksende magen i en fotsid kongeblå kjole.

LES OGSÅ: Se hvem Naomi Campbell slikker sol sammen med

[views:embed:node_embed:block:71553]