FEIENDE FLOTTE: Katharine McPhee, Malin Akerman, Heidi Klum og Lake Bell var noen av stjernene som vekket mest oppsikt under Creative Emmy Awards på søndag. Foto: FameFlynet
FEIENDE FLOTTE: Katharine McPhee, Malin Akerman, Heidi Klum og Lake Bell var noen av stjernene som vekket mest oppsikt under Creative Emmy Awards på søndag. Foto: FameFlynet Vis mer

Alles øyne var på Heidi

Heidi Klum strålte i sort og hvitt på Creative Emmy Awards. Se bildene.

Publisert

SEOGHØR.NO: Heidi Klum (40) stjal rampelyset på Creative Emmy Awards søndag kveld. Den vakre modellen var lekker i en sort og hvit stroppeløs kjole fra Roland Mouret. Blondinen hadde satt opp håret på den ene siden og pyntet kun antrekket med øredobber i sølv fra Lorraine Schwartz.

Firebarnsmoren er ikke redd for å vise hud, men kjolen var mer smakfull og tildekket enn noen av antrekkene hun har brukt tidligere. Likevel kom hennes veldreide figur til sin rett i det enkle designet.

Ikke bare var Heidi et blikkfang på den røde løperen, hun tok også med seg en pris. Modellen ble kåret til beste programleder i en realityserie for sin innsats i moteprogrammet «Project Runway».

- Yay! Vi vant! skrev modellen på Twitter kort tid etter seieren.

Heidi Klum begynte som modell i hjemlandet på begynnelsen av 1990-tallet. Etter at hun flyttet til USA ble hun en av verdens mest kjente modeller og har prydet forsidene til blant annet Vouge og Sports Illustrated. Nylig fikk hun mye oppmerksomhet da forholdet til ektemannen Seal (50) tok slutt, og hun er nå sammen med sin tidligere livvakt Martin Kristen (46).

KAST TERNINGEN PÅ VÅR STJERNESTIL-SIDE

[views:embed:node_embed:block:65437]

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer