ROMSLIGE KLÆR: Aniston har den siste tiden vist seg i klær med god plass til en eventuell babymage. Foto: All Over Press
ROMSLIGE KLÆR: Aniston har den siste tiden vist seg i klær med god plass til en eventuell babymage. Foto: All Over PressVis mer

- Alles øyne er på den voksende magen

Men ikke alle tror på forsideoppslaget om Jennifer Aniston.

SEOGHØR.NO: En gjenganger i kjendispressen er nyheten om Jennifer Anistons (44) graviditet.

Selv om «nyheten» har prydet et stort antall magasinforsider, raser spekulasjonene som aldri før. Denne gangen er det bladet InTouch som klistrer Anistons angivelige graviditet på forsiden.

«Hele verdens øyne er på Anistons voksende babymage», skriver bladet, og forteller videre at filmstjernen for tiden gjennomgår behandling på en fruktbarhetsklinikk.

- Hun er virkelig klar for å bli mamma, forteller en kilde.

Aniston har den siste tiden vist seg i romslige klær, noe som ytterligere kaster bensin på bålet når det kommer til babyspekulasjonene. 

Men ikke alle er overbevist om at Aniston venter barn. 

«Det virker som en tabloidavis kommer med denne nyheten hver gang det er fullmåne. Selv om vi ikke tviler et sekund på at et eventuelt barn av Aniston og forloveden Justin Theroux vil bli en heldig baby, tviler vi virkelig på at dette er sant», skriver nettstedet Huffington Post.

LES OGSÅ: Skjuler du noe under kjolen, Jen?