Alle vil til Broadway

Flere og flere Oscar-vinnere vinker farvel til filmbyen og drar til teaterscenen.

DRAMA: Glenn Close har spilt i over 50 filmer. Men nå vil hun satse på teateret! Foto: All Over Press
DRAMA: Glenn Close har spilt i over 50 filmer. Men nå vil hun satse på teateret! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De har gjort stor suksess i Hollywood, men nå vil de ha "virkelige" roller. Faktisk har det gått sport i å få de største teaterrollene!

Det er flere og flere superstjerner som takker ja til anerkjente teatre verden over - og det er noen av dem som har fått mersmak og helst ikke vil tilbake til filmbyen.

- Det er så mye mer ekte på teaterscenen. En virkelig utfordring, forteller trendikonet og "Casanova"-stjernen Sienna Miller. Hun startet filmkarrieren i "Alfie", men hun har fått mersmak på teaterlivet. - Jeg vil definitivt tilbake til scenen! Jeg må bare gjøre Hollywood først, ler hun.

I fjor hadde hun en av hovedrollene i Shakespeare-oppsetningen "As You Like It", kun et år etter at Hollywood virkelig lå for hennes føtter.

Johnny Depp vil spille Hamlet før han dør!


Det samme steget har den vakre "Ringenes Herre"-stjernen Cate Blanchett tatt. Hun hadde tittelrollen i Ibsens "Hedda Gabler", og høstet stor suksess. R'n'B -stjernen Usher svinger seg for tiden som Billy i teaterstykket "Chicago", og nylig ble det kjent at popstjernen og skuespillerinnen Ashlee Simpson drar til London for å spille morderiske Roxy i samme stykke.

- Jeg vil gjøre alt, fordi jeg kan det, sier Usher.


Julia Roberts er Hollywoods mest populære skuespillerinne, men også hun vurderer å takke for seg for å satse helt på teaterlivet.

Se og hør mer om Julias teaterpremiere her!

Se bildene av stjernene som satser alt på teateret til høyre!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer