- Alle vil elske Maiken

Vær-Eli ble sjarmert i senk av dialekten hennes og ga haugesundsjenta Maiken raskt jobb som ny væranker!

BLID JENTE: Maiken Sørdal Fosen fra Haugesund blir ny værdame på TV 2.  Foto: Se og Hør
BLID JENTE: Maiken Sørdal Fosen fra Haugesund blir ny værdame på TV 2. Foto: Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Nylig hadde Hilde Holdhus (38) sin siste dag som værpresentatør. Hun er dags ventende med sitt første barn og kommer ikke tilbake som værdame etter permisjonen.

Nå har TV 2 og StormGeo funnet fram til bergenserens etterfølger, og det blir ei ny vestlandsjente.

Maiken Sørdal Fosen (24) kommer fra Haugesund, men bor i Bergen og er nyutdannet lærer. Samme dag som hun ble presentert som ny væranker, hadde hun også sin første dag som lærer på Varden skole i Fyllingsdalen.

- Jeg ble helt paff da jeg fikk telefonen med spørsmål om jeg kunne tenke meg å komme på audition. Men jeg tenkte med en eneste gang at dette er noe jeg må prøve. Dette får man bare sjansen til én gang i livet, sier Vær-Maiken til Seoghør.no.

Lett valg

TV 2s værsjef Eli Kari Gjengedal (43) hadde fått tips fra venninner og kolleger i TV 2 om denne sjarmerende haugesundsjenta som kanskje kunne duge foran kamera. Og Vær-Eli ble ikke skuffet!

- Det ble et lett valg. Maiken er ei utrolig blid jente, har litt konkurranseinstinkt og som nyutdannet lærer er jo hun er person som elsker å formidle. Det er jo en klar fordel i jobben hun får som væranker, påpeker Vær-Eli.

Hun legger ikke skjul på at hun ble sjarmert i senk av 24-åringen.

- Og det tror jeg mange andre kommer til å bli også. Jeg tror alle kommer til å elske Maiken!

LES OGSÅ: - Noen dømmer oss nord og ned