LETTET: Siri Kalvig fortalte TV 2 at hun trodde sto i fare for å ryke ut fredag kveld. Nå kan hun puste lettet ut... Foto: Tine Vatn, Seher.no
LETTET: Siri Kalvig fortalte TV 2 at hun trodde sto i fare for å ryke ut fredag kveld. Nå kan hun puste lettet ut... Foto: Tine Vatn, Seher.noVis mer

Alle videre i "Skal vi danse"

Ny sjokkvri i kjendisdansen.

Se lenger ned i saken for dommernes kommentarer og poenger!

SEHER.NO: Fredag var det duket for en ny runde med "Skal vi danse".

Denne gangen var det showdans som sto på plakaten, og kjendisdeltagerne var iført sine mest fargerike kostymer.

Og - overraskende for alle - gikk samtlige videre!

Dermed slapp de nervøse kjendisene å havne i en danseduell, og kunne puste lettet ut.

I stedet for den vanlige danseduellen, dukket tidligere "Skal vi danse"-vinner Tshawe Baqua (28) og hans MadCon-makker Yosef Wolde-Mariam (30) opp på parketten sammen med et cheerleaderteam for å opptre.
 
- Jeg er så glad for at jeg får bli! Det hadde blitt et stort savn hvis jeg måtte forlate showet i kveld, sa kjendisdanser Lene Alexandra Øien til Seher.no etter sendingen.
 
- Det var litt av et kostyme du hadde på deg...?
 
- Jeg er kjempefornøyd med det. Jeg er jo vant til å gå slik. Det var ganske Pussycat Dolls-inspirert, lo Øien.

- Han kler en stram trøye
Også artist og skuespiller Gaute Ormåsen (25) var iført et spesielt kostyme. Han hadde på en tettsittende genser med gullarmer da han danset til "Fångad av en stormvind".

- Jeg hadde ikke levd lenge hvis jeg brukte denne hjemme i Brummundal, spøkte han overfor Seher.no.

- Den var ganske dristig, men den passet til dansestilen. Det var jo et show. Han kler en stram trøye - men jeg hadde aldri kjøpt den til ham, lo Gautes kjæreste Maria Enoksen.

Ormåsen var også glad for at han ikke måtte gå ut fredag - men:

- Det har jo gått en uke siden sist, men allikevel er vi på stedet hvil, sa han.

- Ikke hørt på bettingselskapene!
Sammen til "Skal vi danse"-sendingen kom Bobbysocks-duoen Hanne Krogh (52) og Elisabeth Andreassen (50) for å overvære dansekjendisene.

Mens Krogh måtte forlate konkurransen i begynnelsen av måneden, deltok sistnevnte i 2006.
- Hvem er din favoritt nå, Hanne?

- Alle har sin egen styrke. Det er så tilfeldig hvem som ryker. Det er ikke vits i å høre på bettingselskapene, sa hun før hun og den minst like kjente venninnen avslørte at de skulle på byen etter showet.

I forkant av fredagens sending, spådde bettingselskapet Bet24 at det ville bli Gaute som måtte gå.

Liker å være dommerpoliti
Til stede under "Skal vi danse" var også tidligere dommer Torbjørn Harr, og han var helt enig med Bet24.

- Jeg liker å være dommerpoliti. De dømte underlig. Jeg var langt i fra enig i alt de sa. Favorittene mine er Siri og Lene Alexandra, sa Harr før resultatene falt.

Og:

- I kveld ryker enten Flo eller Gaute. Gaute har mistet selvkritikken hvis han tror han kan vinne dette.Slik gikk det i kveld:

Siri og Lars Alexander danset showdans til "One night only" og fikk 37 poeng. Dette sa dommerne:

Tor: - Dette var virkelig gøy. Jeg er i ferd med å bli sentimental når jeg ser Siri danse. Jeg svettet forrige gang, men jeg gjør ikke det nå. Dette er et show av en annen verden! Du er helproff til fingerspissene.

Alexandra: - Dette var et kjempeshow. Det som er litt vanskelig med disco, er at det går så fort. Alt skal være kjapt og rent. Jeg savnet den renheten litt. Ellers var det kjempe, kjempebra.

Christer: - Dette var kjempegøy! Kanskje litt enig med Alexandra om at det gikk fort i svingene. Men fy søren for et show!

Trine: - Disco er enten bra eller ikke bra. Dette var bra. Jeg koste meg og ble underholdt. Jeg er kjempeimponert!

Gaute og Elena danset showdans til til "Fångad av en stormvind", og fikk fire åttere og 32 poeng. Dette sa dommerne:

Trine: - Gratulerer, Elena, for en fantastisk koreografi. Dette var også fantastisk moro! Du var en fantastisk parner for Elena. Hun hadde lagt inn noen forferdelig dristiske løft. Elena tør - kun fordi hun stoler på deg.

Tor: - Gaute ble defivt kastet inn i ei skrustikke. Nå har Elena løsnet litt på den, og Gaute begynner å vise litt følelser i stedet for å bli dradd rundt av Elena. Dette var jo gøy!

Alexandra: - Dette var kjempebra. Jeg smilte hele tiden. Jeg likte det veldig. Du skal være så glad for at du fikk Elena.

Christer: - Du har vært sterk fra starten. Dette var bare en glede å se på.

Mikkel og Therese danset showdans til "A little less conversation", og ble belønnet med årets høyeste poengsum fra dommerne, nesten full pott, hele 39 poeng. Dette sa dommerne:

Christer: Fantastisk. Utrolig vanskelig, men du har kontroll.

Trine: Forrige uke sa jeg at du må disiplinere beina dina. Hva tror du jeg sier i dag? Du greide det!

Tor: Det var et nummer med mye kraft. Du har god rytme og er veldig sikker. Et godt nummer.

Alexandra: Du ser så fantastisk ut i kveld. Kjemper, kjempe bra.

Lene Alexandra og Tom-Erik danset showdans til "Hot stuff", og ble fikk hele 38 poeng for innsatsen. Dette sa dommerne:

Tor: I dag var det nødvendig med sikkerhetsseler. Dette var hot, dette var helt rått.
Christer: Vi sitter jo her og har verdens største luksusproblem: Hvordan skal vi skille dere fra hverandre. Dette er bare yes! Helt utrolig!
Alexandra: Hvis noen spør hvordan showdans skal være - slik skal det være!

Trine: Jeg synes som de andre det var veldig, veldig bra gjennomført. Men, Lene Alexandre, gi og lev deg enda mer inn i det!

Tore Andre og Nadya danset showdans til "Dancing in the streets", og tangerte Gaute og Eleas poengsum, 32 poeng. Dette sa dommerne:

Alexandra: Showmann er du, ikke noe tvil om det. Men du må jobbe litt med koordinasjonen. Og så skulle jeg ønske du var litt skarpere i bevegelsene.

Trine: Jeg kjenner at jeg smiler og sitter og hopper og er så med i det dere gjør. Det eneste er at det kanskje ble litt mye hopping. Men showet - du kan ikke be om mer.

Christer: Jeg blir ikke mett av å se på deg. Og jeg synes du har samlet det veldig. Det eneste som gjenstår: opp med haka litegrann. Men wow!

Tor: Dette var veldig bra, kjempebra.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Knuser alle i Gullrekka