Meghan Trainor er gravid:

- Alle vet hvor mye jeg har ønsket dette

Meghan Trainor og Daryl Sabara venter sitt første barn.

BLIR FORELDRE: Daryl Sabara og Meghan Trainor er i lykkelige omstendigheter. Her sammen på Teen Choice Awards i 2018. Foto: Frank Micelotta/ Fox/ REX/ NTB
BLIR FORELDRE: Daryl Sabara og Meghan Trainor er i lykkelige omstendigheter. Her sammen på Teen Choice Awards i 2018. Foto: Frank Micelotta/ Fox/ REX/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden ga sangfuglen Meghan Trainor (26) og skuespilleren Daryl Sabara (28) hverandre sine ja. Nå jubler de nok en gang. Duoen skal nemlig bli foreldre.

Dette avslørte «All About That Bass»-artisten selv da hun gjestet «Today Show» onsdag, melder Us Weekly.

Kort tid etterpå tok de vordende foreldrene til Instagram og delte den gledelige nyheten med sine til sammen nesten 12 millioner følgere:

- Dere vet alle hvor lenge jeg har ønsket dette!!!! Daryl og jeg er overlykkelige og utrolig spente på å møte denne lille søtingen tidlig neste år. VI VENTER BARN!!! står det i artistens innlegg sammen med et ultralydbilde:

Sabara, kjent fra blant annet «Spy Kids», delte samme bilde på sin profil med følgende tekst:

- Jeg elsker deg Meghan Trainor og jeg klarer nesten ikke vente til vi skal starte en familie sammen.

LIVREDDE: Elin Bergius og Christian Fredrik Trælnes venter sitt tredje barn sammen, men gikk nylig gjennom en veldig dramatisk hendelse. Vis mer

Lykkeønsker fra kollegaer

I fjor høst åpnet Trainor opp om at hun drømte om mange barn.

- Jeg vil at alt skal skje samtidig. Putt dem inn der, uttalte hun til E! News, og fortsatte:

- Jeg vil ha tvillinger eller trillinger. Jeg vil at en lege skal hjelpe meg å få det til.

Like etter at babynyheten ble kjent, strømmet det på med gratulasjoner fra andre stjerner.

- MEGHAN!! Jeg kunne ikke vært lykkeligere på deres vegne, skriver supermodell Ashley Graham (32), etterfulgt av to røde hjerter.

- OH MY! GRATULERER. Jeg er så glad i dere, deler «Stranger Things»-stjernen Millie Bobby Brown (16).

Helene Olafsen ble mamma for kort tid siden. Nå er hun tilbake på jobb, og deler sine tanker om sin første tid med baby i hus. Vis mer

- SLUTT!!! OMG, utbryter «Modern Family»-skuespilleren Sarah Hyland (29).

Zara Larsson (22), Diddy (50), Kevin Jonas (32) og Hailee Steinfeld (23) er også blant Hollywood-stjernene som sender kjærlighet deres vei.

Mens Trainor har solgt millioner av album verden over, og også har vunnet en Grammy for sin vakre stemme, så slo Sabara gjennom som barnestjerne i familiefilmene «Spy Kids» - eller «Småspioner» på norsk.

Sammen med Alexa PenaVega (32) ble han for 20 år siden nærmest stjerne over natta som søskenparet Juni og Carmen Cortez.

STJERNER: Filmene om familien Cortez var det mange som drømte seg bort i. Samtlige skuespillere fra filmen har gjort det svært godt etter suksessen. Foto: Moviestore / REX / NTB
STJERNER: Filmene om familien Cortez var det mange som drømte seg bort i. Samtlige skuespillere fra filmen har gjort det svært godt etter suksessen. Foto: Moviestore / REX / NTB Vis mer

Dobbeldate ble ekteskap

Daryl og Meghan giftet seg som nevnt i 2018, etter å ha blitt introdusert for hverandre av skuespiller Chloë Moretz (24).

Det hele skal ha startet da Moretz planla en dobbeldate med duoen og sin daværende kjæreste, Brooklyn Beckham (22).

- Jeg ba henne finne den hyggeligste fyren til meg, og hun sa at «ok, det er kompisen min Daryl», har Meghan Trainor tidligere avslørt til People om sitt første møte med ektemannen.

Daten bestod av både bowling og karaoke, og var så vellykket at Meghan var skråsikker på at de to kom til å gifte seg.

- Jeg skrek «jeg er forelsket, og jeg bryr meg ikke om hvem som vet det» på øvinger, fortalte hun til People, og la til at Daryl ble med henne på turné kort tid senere.

FIKK REAKSJONER: Julianne Nygård, kjent som «Pilotfrue», er gravid med barn nummer to. Da hun valgte å dele en video hvor hun gikk på vekta skapte det reaksjoner. Vis mer

- Det er litt klissete, men når du vet, så vet du. Idet øyeblikket jeg så henne entre rommet, så visste jeg at hun var den rette. Alt ved henne. Vi gikk fra null til hundre og jeg ble med henne på veien. Man blir virkelig godt kjent når man bor på en turnébuss. Men vi elsker alt ved hverandre og kommuniserer godt, fortalte 28-åringen selv.

De siste årene har Daryl Sabara vært å se i filmer som blant annet «Polarekspressen», «World's Greatest Dad» og «Wizards of Waverly Place».

BABY: Daniel Louis og Kristina Vassileva har blitt foreldre, og til Rød Løper avslører de for første gang hva barnet skal hete. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Roser kjæresten: - Veldig god mor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer