Alle ventet på Gaga-skandale. I stedet får hun verden til å måpe av begeistring

Superstjerna lot Donald Trump være i fred. Nesten.

FORRYKENDE: Lady Gaga leverte et vanvittig pauseshow og blir av enkelte hyllet som den reelle vinner av årets Super Bowl. Foto: Anthony Behar / NTB Scanpix
FORRYKENDE: Lady Gaga leverte et vanvittig pauseshow og blir av enkelte hyllet som den reelle vinner av årets Super Bowl. Foto: Anthony Behar / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Dagbladet): Mange forventet at Lady Gaga skulle lange ut Donald Trump da hun ledet pauseunderholdningen under nattens Super Bowl.

Det gjorde hun ikke. Istedet leverte superstjerna et forrykende danseshow med fyrverkeri og flammer, og bare én liten politisk markør og kjendisene står nå i kø for å hylle Gaga.

Det grandiose pauseshowet under Super Bowl - regnet som noe av det største en artist kan på oppleve - begynte på toppen av finalearenaen i Houston. Her framførte Gaga en medley av «God Bless America» og «This Land Is Your Land» mens stjernene bak henne ble omgjort til røde for Republikanerne og blå for Demokratene.

- Vil bare at dere skal ha det bra

Budskapet var tydelige: Vi er ett land.

Etter dette lille stikket til den politiske splittelse USA har opplevd det siste året var det slutt på politikk. En Lady Gaga i fyr og flamme leverte hits på løpende bånd, med både Poker Face», «Born This Way», «Telephone», «Just Dance» og «Million Reasons» på setlista.

Gaga hilset så til sin mamma og pappa før hun anerkjente at også store deler av verden så på henne:

- Amerika. Verden. Hvordan er det med dere i kveld?, ropte hun fra scenekanten.

- Vi vil bare at dere skal ha det bra, la Gaga senere til og så ut mot publikum.

Hylles

I sosiale medier hylles Gaga som den ultimate entertainer.

Med visepresident Mike Pence tilstede på stadion i Houston mente flere at Gagas låtvalg likevel hadde et politisk budskap. Spesielt «Born This Way», en låt om det å være annerledes og tilhøre seksuelle minoriteter, holdes fram som

Gagas beskjed til en visepresident som er kjent abortmotstander og imot homofiles rett til å gifte seg.

Skandaler under pauseshowet i Super Bowl har tidligere funnet sted. Den mest berømte glippen, bokstavelig talt, fant sted nettopp i Houston, på samme arena som årets finalearena. Da blottet Janet Jackson puppen til hele nasjonen under hennes show sammen med Justin Timberlake.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer