Anna Friel:

- Alle var litt sjokkerte siden han er så mye yngre enn henne

Det skal ha vært en «elektrisk kjemi» mellom Anna Friel og den 17 år yngre «Stranger Things»-stjernen.

HET FLØRT: Anna Friel og Charlie Heaton fikk ryktene til å gå etter en fuktig kveld på fest sammen. Foto: NTB Scanpix
HET FLØRT: Anna Friel og Charlie Heaton fikk ryktene til å gå etter en fuktig kveld på fest sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Søndag var det duket for TV-bransjens BAFTA Awards i England.

Festlighetene etter prisutdelingen fant sted i Londons Royal Festival Hall, og her var det spesielt et par som vakte mye oppmerksomhet.

«Kampen om tungtvannet»-stjernen Anna Friel (40) skal nemlig ha tilbragt kvelden med heftig flørting og intimdansing med den 17 år yngre «Stranger Things»-skuespilleren Charlie Heaton (23), melder The Sun.

- Anna og Charlie var helt oppslukt av hverandre hele kvelden. De hadde kun øyne for hverandre og klarte ikke la være å ta på hverandre, forteller et øyenvitne til avisen - som poster flere bilder av duoen sammen.

- Alle var litt sjokkerte siden han er så mye yngre enn henne, men det var en elektrisk kjemi mellom dem.

Saken fortsetter under bildet.

STOR SUKSESS: Anna spilte rollen som den tøffe etterretningsoffiseren Julie Smith i «Kampen om tungtvannet». Her med norske Espen Klouman Høiner i rollen som Leif Tronstad. Foto: NRK
STOR SUKSESS: Anna spilte rollen som den tøffe etterretningsoffiseren Julie Smith i «Kampen om tungtvannet». Her med norske Espen Klouman Høiner i rollen som Leif Tronstad. Foto: NRK Vis mer

Spilte mor og sønn

De to britiske stjernene skal ha vært uadskillelige hele kvelden, noe som raskt fikk ryktene til å gå.

- De tilbragte to timer sammen mens de gikk fra champagnebaren til uteområdet, hvor de røykte og snakket, og så videre til dansegulvet hvor de så veldig intime ut, forteller kilden videre.

- Anna tok av seg skoene og var barbeint på dansegulvet mens Charlie svingte henne rundt. På et tidspunkt løftet han henne også opp i luften.

Klokken 02.30 om natten forlot duoen festen hånd i hånd, og ble stående utenfor på gaten mens de holdt rundt hverandre, skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

Duoen møttes for første gang i 2015 da Anna spilte Charlies mor i dramaet «Urban and the Shed Crew».

23-åringen gjør stor suksess i den prisbelønnede science fiction-serien «Stranger Things», hvor han spiller rollen som Jonathan Byers.

Friel har tidligere postet et bilde på sosiale medier av dem sammen på film-settet hvor hun skrev:

«Jeg er så stolt av han her. Charlie. Jeg visste den gang at han hadde store ting i vente. Han er et ekte talent. Han spilte sønnen min i en film før Stranger Things slukte ham opp. Han spiller fantastisk i serien. Det beste showet på lenge. Jeg elsket det!»

Fra 2011 til 2014 var den vakre 40-åringen, som snart er aktuell i BBC1 dramaet «Broken», kjæreste med sin britiske skuespillerkollega Rhys Ifans (49).

Hun har har også datteren Gracie Fields (11) fra et tidligere forhold med «Harry Potter»-stjernen David Thewlis (54).

Charlie har på sin side blitt romantisk linket til «Stranger Things»-kollegaen, Natalia Dyer (20), som spiller Nancy Wheeler i Netflix-serien.

POPULÆR GJENG: Her er skuespillerne fra Netflix-serien "Stranger Things". F.v: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Charlie Heaton og Natalia Dyer. Bildet er tatt i Beverly Hills tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix.
POPULÆR GJENG: Her er skuespillerne fra Netflix-serien "Stranger Things". F.v: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Charlie Heaton og Natalia Dyer. Bildet er tatt i Beverly Hills tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix.
Vis mer

LES OGSÅ: Anna Friel sendte pornobilder til sin egen far

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer