GLØDER: Gravide Natalie Portman glødet på den røde løperen under Oscar-utdelingens nominasjonslunsj. Foto: NTB Scanpix. 
GLØDER: Gravide Natalie Portman glødet på den røde løperen under Oscar-utdelingens nominasjonslunsj. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Natalie Portman:

- Alle tror jeg kommer til å «poppe» hvert øyeblikk

Den høygravide skuespilleren gløder om kapp med sin struttende mage. 

(seoghør.no): Den amerikanske skuespilleren Natalie Portman (35) stråler som aldri før og nærmer seg termin med sitt andre barn.

STRUTTENDE MAGE: Skuespilleren får reaksjoner på den store magen sin og at folk er redd for at hun skal «poppe» hvert øyeblikk. Foto: NTB Scanpix. 
STRUTTENDE MAGE: Skuespilleren får reaksjoner på den store magen sin og at folk er redd for at hun skal «poppe» hvert øyeblikk. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

35-åringen og ektemannen Benjamin Millepied (39), har sønnen Aleph (5), fra før og venter sitt andre barn sammen.

Tuller med egen graviditet

Portman strekker seg 160 centimeter over bakken og spøker selv med høyden sin i forhold til gravidmagen. Dette skriver Daily Mail.

- Det er rart, for jeg er jo en liten person generellt og da ser man gravid ut mye fortere, fortalte hun.

Skuespilleren forteller at hun får ulik respons fra mennesker rundt seg og at de reagerer på hennes struttende mage.

- Alle tror at jeg kommer til å «poppe» hvert minutt, men jeg har flere måneder igjen, sa hun da hun gjestet Jimmy Fallon i november.

- Jeg var på butikken forrige dagen for å kjøpe vann og da spurte mannen i kassa meg «Snart, ikke sant?», og jeg bare, «Nei, ikke i det hele tatt!», fortsatte hun.

Den Oscar-nominerte skuespilleren prøver i disse dager å sjonglere mellom det å være høygravid og å delta på oppdrag i jobbsammenheng.

BALLERINA: Natalie Portman spilte ballerinaen, Nina Sayers, i Black Swan i 2010. Foto: NTB Scanpix. 
BALLERINA: Natalie Portman spilte ballerinaen, Nina Sayers, i Black Swan i 2010. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Det ser imidlertid ut til at skuespilleren godt kan klare å balansere disse to.

«Black Swan»-skuespilleren dukket nemlig opp i en formsydd kjole på den røde løperen i begynnelsen av måneden og strålte som aldri før.

Natalie stod ved siden av en rekke A-kjendiser da de alle var samlet for å feire de 24 Oscar-nominasjonene.

35-åringen er nominert for «Årets kvinnelige hovedrolle» for rollen som Jacqueline Kennedy Onassis i Pablo Larrains biografiske drama, «Jackie».

I desember vant hun «Årets beste skuespiller» for samme rolle under Critics Choice Awards i California.

- Det føles sprøtt å bli belønnet for noe som i seg selv var en givende opplevelse, sa Natalie fra scenen.

Hylles på Twitter

Den Oscar-nominerte skuespilleren er kjent for sine sterke meninger, som da hun i januar tok til ordet om forskjellsbehandling av kvinner og menn i filmbransjen.

Skuespilleren mottok støtte av både fans og kollegaer.

Ashton Kutcher (39) spilte mot Portman i «No strings attached» i 2011, og skal angivelig ha tjent tre ganger så mye som sin kvinnelige medskuespiller, til tross for at de hadde like store roller.

- Jeg visste det, og jeg gikk med på det. Jeg ble heller ikke så forbannet som jeg skulle ha blitt. Vi får jo høy lønn, så det er dumt å klage. Men forskjellen mellom mann og kvinne er galskap, har Portman sagt til Marie Claire, ifølge USMagazine.

VIL TJENE LIKT: Natalie Portman tjente tre ganger mindre enn motspilleren Ashton Kutcher i filmen «No strings attached» i 2011. Nå støtter han Portmans ønske om lik lønn. Foto: NTB Scanpix.       
VIL TJENE LIKT: Natalie Portman tjente tre ganger mindre enn motspilleren Ashton Kutcher i filmen «No strings attached» i 2011. Nå støtter han Portmans ønske om lik lønn. Foto: NTB Scanpix.        Vis mer

Ashton Kutcher la senere ut en Twitter-melding hvor han hyllet uttalelsen. Kutcher skriver at han er stolt av Portman for å sette fokus på forskjellsbehandlingen mellom kjønnene.

«So proud of Natalie and all women who stand up for closing the gender pay gap!», skrev han i tweeten.

LES OGSÅ: Slik festet stjernene etter Grammy Awards