VM-GJENGEN: I sommer er Carina Olset på TV i forbindelse med Fotball-VM i Brasil. Her med kollegene Andreas Stabrun Smith, Arne Scheie, Lise Klaveness, Tom Nordlie og Christian Nilssen som NRK har hyret inn som ekspertkommentatorer. Foto: Ole Kaland, NRK
VM-GJENGEN: I sommer er Carina Olset på TV i forbindelse med Fotball-VM i Brasil. Her med kollegene Andreas Stabrun Smith, Arne Scheie, Lise Klaveness, Tom Nordlie og Christian Nilssen som NRK har hyret inn som ekspertkommentatorer. Foto: Ole Kaland, NRK Vis mer

- Alle trodde jeg var gravid

TV-stjernen Carina Olset har lagt alkoholen på hylla på grunn av sykdom.

Publisert

SEOGHØR.NO: I tre år har NRK-profilen Carina Olset (32) slitt med kronisk tarmsykdom, og etter at hun i fjor høst ble sykemeldt i seks uker på grunn av sykdommen bestemte hun seg for å legge alkoholen på hylla.

I et intervju med VG forteller den VM-aktuelle TV-profilen om en episode under et bryllup ved nyttårstider, hvor brudgommen trodde hun var gravid - til tross for at hun hadde trent seg inn i den nye kjolen:

- Han klappet meg på magen. Da ble jeg irritert. Alle trodde jeg var gravid. Men se da! Jeg hadde kjempet for å komme inn i denne kjolen, sier hun til VG.

SPORTSKVINNER: Carina Olset og NRK-kollega Karen Marie Ellefsen på Idrettsgallaen på Hamar 2013. Foto: Stella Pictures
SPORTSKVINNER: Carina Olset og NRK-kollega Karen Marie Ellefsen på Idrettsgallaen på Hamar 2013. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hun forteller videre om alkoholstoppet:

- Jeg orker ikke tirre den (sykdommen, journ.anm.) mer enn nødvendig. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal drikke lenger. Jeg sier ikke at jeg skal være avholds resten av livet. Men så lenge det er sånn som det er nå...

Til tross for at Olset er et populært fjes på TV, opplever 32-åringen å få negative tilbakemeldinger fra TV-titterne. Tidligere denne uken la Olset ut et bilde på sosiale medier av et hatbrev hun fikk av en TV-seer - med en humoristisk kommentar til:

«8 dager igjen til VM. Fikk dette lykke-til-brevet fra en hemmelig «beundrer» i posten i dag. Blir ikke kvitt meg, altså».

NRK-profilen Carina Olset er kjæreste med den tidligere fotballspilleren Jan Fredrik Bjørntvedt (37). Etter flere års vennskap ble de to kjærester i fjor.

Denne sommeren leder hun VM-sendingene på NRK med ekspertene og kommentatorene Andreas Stabrun Smith, Arne Scheie, Lise Klaveness, Tom Nordlie og Christian Nilssen.

LES OGSÅ: Carina droppet drømmeferien for cupfinalen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer