Dwayne «The Rock» Johnson:

- Alle trodde jeg var en jente

Den i dag to meter høye stjernen har ikke hatt den letteste oppveksten.

FORVIRRET: Da skuespiller og tidligere wrestler Dawyne «The Rock» Johnson var syv år gammel, trodde klassekameratene at han var en jente. Her med skuespiller Zac Efron. Foto: Michal Ukas / Shutterstock Editorial / REX / NTB
FORVIRRET: Da skuespiller og tidligere wrestler Dawyne «The Rock» Johnson var syv år gammel, trodde klassekameratene at han var en jente. Her med skuespiller Zac Efron. Foto: Michal Ukas / Shutterstock Editorial / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dwayne Douglas Johnson (49), bedre kjent som «The Rock», har gjort stor suksess innenfor både skuespill og wrestling, og i dag har han kanske en av klodens mest gjenkjennbare ansikter.

Slik var det imidlertid ikke i barndommen. Til tross for stor suksess i seinere tid, kan 49-åringen se tilbake på både en tøff oppvekst og opprørsk tenåringstid.

Den vanskelige tiden startet imidlertid allerede da han var syv år gammel.

Til tross for at det kan være vanskelig å se for seg i dag, forteller nemlig muskelbunten, som i dag er nesten to meter høy, i et nytt intervju at han ofte ble tatt for å være jente i barndommen.

SMIL: Flere Hollywood-kjendiser har vært nødt til å smile pent til kameraet på politistasjonen etter diverse ulovlige handlinger opp gjennom årene. Vi ser på våre favoritter. Vis mer

- Er du gutt eller jente?

Den tidligere bryteren, som denne helgen fylte 49 år, forteller nemlig at mennesker han møtte ofte ble forvirret av hans «myke trekk».

- Jeg vil si at mellom alderen syv og elleve så trodde folk at jeg var en liten jente, fordi jeg hadde så myke trekk og svært mykt afrohår, forteller han til Sunday Today with Willie Geist.

JENTE?: I barndommen var det flere som trodde Dwayne Johnson var en jente. Her fra hans glansdager i wrestlingringen i 1999. Foto: John Barrett/Photolink/Mediapunch/REX/NTB
JENTE?: I barndommen var det flere som trodde Dwayne Johnson var en jente. Her fra hans glansdager i wrestlingringen i 1999. Foto: John Barrett/Photolink/Mediapunch/REX/NTB Vis mer

«The Rock», som er sønn av den profesjonelle bryteren Rocky Johnson, hadde en utradisjonell barndom som gjorde at han ofte måtte flytte. Det førte også til at han måtte bytte skole og skaffe nye venner flere ganger.

Før han begynte på high school hadde han gått på hele 13 skoler - alle i ulike delstater. Som følge av dette er det flere stunder han i dag minnes godt, deriblant dagen han skulle begynne i femte klasse.

- Jeg setter meg ved siden av en unge, og innen 60 sekunder sier han «kan jeg spørre deg om noe?». Jeg svarte «ja», og da sier han «er du en gutt eller jente?».

Mistet fotfestet

Som nevnt var 49-åringen far, Wayde Douglas Bowles, kjent under kallenavnet «Rocky», verdensmester i Wrestling Federation. Dette var imidlertid før det var mye penger å hente i sporten, og han slet derfor ofte med å betale husleien.

Sammen med moren Ata Maiva (72) og faren flyttet Johnson mye rundt. Da de bodde på Hawaii havnet skuespilleren i et kriminelt miljø.

- Jeg begynte å miste fotfeste da jeg var 13 år. Jeg begynte å bli arrestert for slåssing, tyveri og alle slags dumme ting jeg ikke burde ha gjort, uttalte han til The Sun tidligere i år.

Sammen med en gruppe venner sto han blant annet utenfor designerbutikker i håp om å få øye på rike turister som de kunne stjele av.

SLURVETE: Hollywood-skuespilleren Chris Evans delte mer enn han hadde planer om. Nå uttaler han seg etter penis-tabben. Video: Rød Løper/@chrisevans Vis mer

Ble kastet ut

Johnson innrømmer i intervjuet at de stjal alt fra penger til designerklær og smykker, for deretter å selge det videre. Da han var 15 år gammel ble familien kastet ut av ettromsleiligheten i Hawaii.

- Vi kom hjem og det var en hengelås på døren og en utkastelsesordre. Moren min begynte å skrike, jeg kommer aldri til å glemme den følelsen, fortalte han.

Etter å ha flyttet fra Hawaii endte familien til slutt opp med å bosette seg i Pennsylvania, men kriminaliteten stoppet ikke der. Da Johnson var 17 år hadde han rukket å bli arrestert åtte eller ni ganger for lovbrudd som tyveri, svindel og slåssing.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Heldigvis for stjernen snudde livet seg da han fikk et fotballstipend hos University of Miami som 18-åring. Det var da han ble fast bestemt på å ta seg sammen.

I dag er Johnson pappa til de to barna Jasmine (5) og Tiana Gia (3), som han har sammen med sangeren Lauren Hashian (36). De to har vært et par siden 2007, og i 2019 giftet de seg.

Han er også far til Simone Alexandra Johnson (19), som han har fra ekteskapet med Dany Garcia (52).

LES OGSÅ: Dette gjør Hollywood-kjekkasen nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer