Alle trodde de hadde gjort det slutt ...

Men her er videoen som motbeviser at Katy Perry og John Mayer har brutt kontakten.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Da nyheten om at det hadde blitt slutt mellom popstjernen Katy Perry (27) og John Mayer (34) ble offentlig, overrasket det fansen. Nå har det derimot kommet frem at paret egentlig aldri gjorde det slutt.

Katy overrasket alle ved å gå på date med Twilight-stjernen Robert Pattinson rett etter «bruddet», men heller ikke dette skal ha vært reelt.

En kilde forteller til HolywoodLife.com at de to sangstjernen fremdeles er et par, og at de har vært det hele tiden. 

- Selv etter all snakket, gjorde de det aldri slutt og var et par hele tiden, sier kilden.

Paret ble observert sammen da de gikk hånd i hånd ut av en restaurant etter en bedre middag i går kveld. Og skal også ha vært sammen under FYF festivalen i Los Angeles.

Kildene sier at forholdet går bra, men at hverken John eller Katy tar det hele så veldig seriøst.

- Ting har gått bra, og de har aldri snakket om å gjøre det slutt. De ser på det som at de bare dater og er ikke eksklusive med hverandre. De er bare ute etter å nyte hverandres selskap. Det er mer et fysisk forhold enn noe annet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Takket nei til American Idol

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer