- Alle trodde at jeg hadde silikon

Og ryktene har ikke forsvunnet med alderen for den barmfagre supermodellen.

<strong>FORTSATT FORMFULL:</strong> Ifølge modell og TV-personlighet Tyra Banks spekulerer folk fortsatt i om puppene hennes er ekte eller ikke. Visstnok er det gode push-up BHer, ikke silikon, som sørger for at hun fortsatt strutter. Foto: Stella  Pictures
FORTSATT FORMFULL: Ifølge modell og TV-personlighet Tyra Banks spekulerer folk fortsatt i om puppene hennes er ekte eller ikke. Visstnok er det gode push-up BHer, ikke silikon, som sørger for at hun fortsatt strutter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske modellen og TV-personligheten Tyra Banks (37) begynte sin modellkarriere på catwalken i motebyer som Paris, Milano og Tokyo.

Med da en bikinikledd og barmfager Banks kom på forsiden av «Sports Illustrated» i 1997 som første afroamerikanske modell, slo hun igjennom for alvor. På omtrent samme tidspunkt ble hun også første afroamerikaner på forsiden av «Victoria's Secret»-katalogen.

Og Tyra Banks' uslåelige kroppskombinasjon - slanke lemmer kombinert med yppige bryster og formfulle hofter, sørget for at den unge modellen måtte tåle mange spekulasjoner.

- Det var et hett rykte at jeg hadde silikonpupper, og det er et rykte jeg kan forstå. Da jeg var på forsiden av disse bladene var jeg veldig ung, 23, 24, 25 år gammel. Og puppene mine var virkelig «der oppe»! De så rett og slett falske ut, vedgår skjønnheten i et intervju på «Piers Morgan Tonight» ifølge Access Hollywood.

Men selv om modellen og forretningskvinnen kan si seg enig i at puppene hennes så falske ut, kan hun derimot ikke bekrefte resten av ryktet.

- Jeg kan innrømme at de så falske ut, men de var altså ikke det. På den tiden pleide moren min  å si «de vet ikke at du bare er barmfager», men nå, mange år senere, tenker folk fortsatt at de er falske. Men egentlig bruker jeg bare fantastiske push-up BHer, avslører hun i intervjuet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Viste nakenbildene til pappa 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer