«KEiiNO»:

Alle tre smittet: - Vi er bekymret

Alexandra Rotan, Tom Hugo og Fred Buljo er alle coronasyke.

SMITTET: Alle tre medlemmene i KEiiNO er coronasmittet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

SMITTET: Alle tre medlemmene i KEiiNO er coronasmittet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Vis mer
Publisert

Den siste tiden har Omikron-varianten av coronaviruset ført til en eksplosiv økning i antall smittetilfeller. Det merkes også i kjendisverdenen - nesten hver eneste uke dukker det opp en rekke nye smittede kjendiser.

Nå er det bandet KEiiNO som opplever problemer knyttet til corona. På Instagram kommer det frem at alle tre - Tom Hugo (42), Fred Buljo (34) og Alexandra Rotan (25) er smittet.

Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken, reporter: Thea Hope Vis mer

- Veldig høy feber

Rotan, som kom på andreplass i «Stjernekamp» i fjor, har mistet stemmen. Det er naturligvis upraktisk for en som er vant til å synge daglig.

- Alexandra har hatt veldig høy feber, 40 i feber og skikkelig pjusk. Jeg har ikke hatt så mye feber, men jeg har vært sykere enn jeg har pleid å være, forteller Tom Hugo til Se og Hør.

Heldigvis går det fremover med formen.

SYKE: Alexandra Rotan har mistet stemmen og har hatt høy feber. Tom Hugo og Fred Buljo er også syke. Foto: Privat
SYKE: Alexandra Rotan har mistet stemmen og har hatt høy feber. Tom Hugo og Fred Buljo er også syke. Foto: Privat Vis mer

- Det går mye bedre for meg nå og Alexandra har noe mer energi. Så det virker som om vi er på bedringens vei, fortsetter han.

Det tredje medlemmet av KEiiNO, Fred Buljo, var den siste av de tre som testet positivt. Han ligger dermed litt etter i sykdomsforløpet.

- Det var jo nesten i grevens tid, mener Hugo, og sikter til at Buljo testet positivt først i går.

- Når både Alexandra og jeg testet positivt, pluss to til i bandet, var det jo bare et tidsspørsmål. Vi har vært på konserter og ellers vært mye sammen, sier Hugo, og legger til at de etter planen snart skal til Australia på turné.

SMITTET: Andreas Østerøy, kjent fra Ex on the Beach, fikk coronavirus da han var på helgetur til Polen. Video: Rød Løper / Privat Vis mer

Mye som må klaffe

For at det skal bli noe av, må det ha gått syv dager siden positiv test. Hugo forklarer at det er kravet som må innfris for å kunne fly.

Selv om de tidsmessig fremdeles kan rekke den planlagte turnéen, er det fremdeles mye som skal klaffe. De må alle være friske og klarerte av lege og ikke minst: De må ha stemme.

Tom Hugo peker på at dette er en stor utfordring når nettopp stemmen er ditt viktigste instrument. Han er imidlertid glad for at ingen har blitt alvorlig syke, og at det fremdeles er en stund til de skal holde konserter i Australia.

KUNSTIG KOMA: Terje Leer, kjent fra «Farmen» 2019, fikk corona i midten av januar. Han ble så dårlig at han ble lagt i kunstig koma. Video: Se og Hør Vis mer

Det er likevel en viss sjanse for at de positive testene vil gjøre den planlagte Australia-turen noe dyrere, ettersom de har bestilt billetter til neste uke. Planen var også å gjøre intervjuer før de skulle opptre - disse står nå i fare for å gå i vasken.

- Det blir på hengende håret dette. Vi er rett og slett litt bekymret, innrømmer Hugo overfor Se og Hør.

Det er spesielt litt ekstra bekymring knyttet til at Rotan har mistet stemmen sin, noe Hugo bare kan huske har skjedd én gang tidligere i løpet av bandets historie.

TREND: Denne TikTok-trenden skaper reaksjoner. Leger og eksperter er nå redde for at den skal øke skepsisen til coronavaksinene. Video og reporter: Klaus Holm Fjellro / Dagbladet TV. Musikk: Epidemicsound. Vis mer

Den gang var de begge dårlige og de kom seg såvidt gjennom én sang før de var uten stemme.

- Det er veldig kjedelig når det skjer, sier Hugo, og legger til at Rotan er spissen i KEiiNO og at ingen kan erstatte hennes stemme.

LES OGSÅ: Smittet - isoleres på hybel uten kjøkken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer