«KEiiNO»:

Alle tre smittet: - Vi er bekymret

Alexandra Rotan, Tom Hugo og Fred Buljo er alle coronasyke.

SMITTET: Alle tre medlemmene i KEiiNO er coronasmittet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

SMITTET: Alle tre medlemmene i KEiiNO er coronasmittet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Vis mer
Publisert

Den siste tiden har Omikron-varianten av coronaviruset ført til en eksplosiv økning i antall smittetilfeller. Det merkes også i kjendisverdenen - nesten hver eneste uke dukker det opp en rekke nye smittede kjendiser.

Nå er det bandet KEiiNO som opplever problemer knyttet til corona. På Instagram kommer det frem at alle tre - Tom Hugo (42), Fred Buljo (34) og Alexandra Rotan (25) er smittet.

- Veldig høy feber

Rotan, som kom på andreplass i «Stjernekamp» i fjor, har mistet stemmen. Det er naturligvis upraktisk for en som er vant til å synge daglig.

- Alexandra har hatt veldig høy feber, 40 i feber og skikkelig pjusk. Jeg har ikke hatt så mye feber, men jeg har vært sykere enn jeg har pleid å være, forteller Tom Hugo til Se og Hør.

Heldigvis går det fremover med formen.

- Det går mye bedre for meg nå og Alexandra har noe mer energi. Så det virker som om vi er på bedringens vei, fortsetter han.

Det tredje medlemmet av KEiiNO, Fred Buljo, var den siste av de tre som testet positivt. Han ligger dermed litt etter i sykdomsforløpet.

- Det var jo nesten i grevens tid, mener Hugo, og sikter til at Buljo testet positivt først i går.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.