- Alle spør om puppene er ekte

TV-stjernen får masse oppmerksomhet for sine kvinnelige former.

BRYSTFAGER: Mad Men-stjernen Christina Hendricks sier at folk alltid spør henne om puppene hennes er ekte eller ikke. Foto: UPI
BRYSTFAGER: Mad Men-stjernen Christina Hendricks sier at folk alltid spør henne om puppene hennes er ekte eller ikke. Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Christina Hendricks, kjent fra TV-serien «Mad Men», har fått mye oppmerksomhet for sine formfulle kurver.

- Det er så merkelig at folk alltid spør meg om brystene er ekte eller ikke. De er så åpenbart ekte at alle som har sett eller tatt på et kvinnebryst ville skjønne det, sier Hendricks ifølge showbizspy.com.

TV-stjernen forteller at hennes fremtredende byste i mange år har bydd på problemer når det gjelder å finne passende klær, men at hun nå endelig har lært seg å sette pris på sine fordeler.

- Hvis det er noe man kan lære av meg er det at jeg har lært meg å hylle det jeg er født med, selv om det av og til har bydd på vanskeligheter. Å ha store bryster har gjort det vanskelig for meg å shoppe opp gjennom årene, men jeg har lært meg å elske det.
 
36-åringen hylles i dag som et stilikon, men skuespilleren kan fortelle at hun var langt fra populær i ungdomsårene.

- Skoledagene var ingen lykkelig periode. Jeg gikk på en skole med veldig dårlig miljø og ble mobbet noe helt vilt. Jeg var litt av en goth-jente med lilla hår, og var en del av en drama-gruppe med skuespillere og manusforfattere. Vi ble egentlig ikke ble akseptert av resten av skolen, forteller Hendricks.

Og «Mad Men»-stjernen utdyper mobbingen:

- På skolen var det en lang korridor med skap på begge sider. Folk satt på toppen av skapene og spyttet på meg. Det var som tatt ut av Fluenes Herre. Er det noe jeg lærte av dette er det å være tro mot den man er og ikke endre den man er for å passe inn, sier skjønnheten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke betalt for disse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer