- Alle som tror jeg trenger rehab får takke sin egen dumhet

Nå slår Bieber tilbake mot kritikerne. Les superstjernens egne ord etter skandaleoppslagene.

SEOGHØR.NO: Millioner av fans har den siste tiden fryktet for popstjernen Justin Bieber, etter at han har vært involvert i en serie skandaler.

Det startet med at superstjernen kom altfor sent på scenen i England, som fikk fans til å rase. Deretter var det kaos da Biebers turnébuss holdt på å meie ned ville fans. Skandalene fortsatte med utskjelling av fotografer, en kollaps på scenen, sykehusbesøk og avlysning av konserter.

Flere har fryktet at superstjernens problemer har vært så alvorlige at han må legge seg inn på en avvenningsklinikk og har sammenlignet han med den skandaleombruste filmstjernen Lindsay Lohan.

I et innlegg på den sosiale bildetjenesten Instagram torsdag, slår imidlertid superstjernen tilbake og hevder alt står bra til med ham.

Her kan du lese hele hans innlegg:

«Alle i teamet mitt har sagt til meg «gjør pressen til lags», men jeg er lei av alle de talløse løgnene som er i mediene akkurat nå. De sier at jeg skal på rehab og at familien min er skuffet over meg.

Familien min er veldig stolt og de har ikke sagt noe. Mine besteforeldre vet ikke engang hvordan de skal nå pressen selv om de ville, så det var en løgn, kom igjen.

Alle som tror jeg trenger rehab får takke sin egen dumhet. Jeg er 19 år og har oppnådd mer enn jeg noensinne kunne drømt om. Jeg er 19 og det må være skummelt for noen å tenke på at dette bare er begynnelsen.

Jeg kjenner talentet mitt og vet jeg har hodet skrudd på riktig.  Jeg vet hvem jeg er og jeg vet hvem jeg ikke er. Mitt budskap er å tro.

Albumene mine kunne handlet om alt, men mine budskap handler om å tro, ikke på meg, men at du må tro på deg selv. Jeg bryr meg ikke om dere tror på meg, fordi jeg gjør det og se hvor langt det har fått meg...

Jeg skriver dette med et smil om munnen og kjærlighet i hjertet.

Jeg vil la dere få vite rett fra meg hva jeg føler, istedenfor at disse historiene svirrer rundt.

Og ikke tro at jeg fortjener de negative oppslagene. Jeg har jobbet ræva av meg for å komme dit jeg er, og mitt harde arbeid slutter ikke der.

Jeg finner meg selv mens jeg vokser opp, samtidig som folk følger meg hele tiden og kritiserer alt jeg gjør. Jeg synes jeg gjør det veldig bra.

Og til de som sammenligner meg med Lindsay Lohan - se på selvangivelsen hennes for 2012 ;)»