- Alle som sender nakenbilder får svar

«Radioresepsjonen»s medlemmer håper på mer enn regninger i postkassa etter TV-debuten. Se video!

PÅ TV: Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim er klare for å flytte «Radioresepsjonen» fra NRK P3 til TV-kanalen NRK3. Nå håper de det nye mediet skal gi økt oppmerksomhet fra publikum. Foto: Per Ervland, Seher.no
PÅ TV: Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim er klare for å flytte «Radioresepsjonen» fra NRK P3 til TV-kanalen NRK3. Nå håper de det nye mediet skal gi økt oppmerksomhet fra publikum. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Se video med «Radio-resepsjonen»-gutta nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Brødreparet Steinar og Tore Sagen og deres venn Bjarte Tjøstheim har gjennom flere år gjort stor suksess med sitt program «Radioresepsjonen» på NRK P3.

Men suksessen til tross, de spøkefulle karene hevder de altfor sjelden blir kjent igjen på gata. Det håper de vil endre seg raskt, nå som de er klare for å lage TV-programmet «Radioresepsjonen på TV».

- Vi håper å bli bedt på kinopremierer, Sexhibition, Oslo Fashion Week. Og vi vil gjerne ha nakenbilder i posten også, sier guttene til Seher.no.


- Gjerne sexy, litt lubne kvinner fra Tvedestrand, sier Bjarte.

Steinar Sagen har imidlertid ingen planer om å svare på eventuelle amorøse brev. Det har derimot broren. 

- Jeg skal svare på alle brevene som inneholder lettkledde bilder. Disse andre to kommer neppe til å svare, så folk får sende til meg dersom de vil ha svar, sier han med et smil.

Etter flere år gjemt inne i et radiostudio, er de to brødrene uenige om hvem av dem som gjør seg best foran TV-kamera - helt til Bjarte kommer inn som hoveddommer.

- Alle vil kanskje si at en selv er penest, men jeg synes Steinar gjør seg best på TV av oss tre, smiler han.

«Radioresepsjonen på TV» har premiere på NRK3 i oktober.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - NRK ga meg sexnekt[obj:media:8821]