- Alle som kritiserer er bare sjalu

«Jersey Shore»-stjernen tar seg ikke nær av kritikken...

ELSKER KRITIKK: Nicole «Snooki» Polizzi elsker å bli kritisert, fordi hun mener kritikk er et tegn på sjalusi. Foto: Stella Pictures
ELSKER KRITIKK: Nicole «Snooki» Polizzi elsker å bli kritisert, fordi hun mener kritikk er et tegn på sjalusi. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Du kan bare kritisere «Jersey Shore»-partyjenta Nicole «Snooki» Polizzi (22), så mye du vil - hun elsker det!

- Den negative kritikken? Jeg elsker det, sier Snooki.

22-åringen mener nemlig at folks kritikk, er et tegn på sjalusi.
 
- Den eneste grunnen til at folk sier noe negativt om noen andre, er når de er sjalu. Så når noen kaller meg en dverg, en Oompa-Loompa, oransje, og så videre, så betyr det bare de sjalu på meg. Jeg tar meg virkelig ikke nær av det, forteller Polizzia til The Rolling Stones.

Men det er ikke bare folk generelt som er misunnelig på MTV-stjernen, hevder hun. Hun tror også at selv hennes egne «Jersey Shore»-kollegaer er sjalu på henne, fordi hun har fått flere tilbud i ettertid.

- Jeg har fått mer oppmerksomhet, men det er liksom ikke min feil. Selv om media ikke spør etter dem, så har de ingen grunn til å bli sur på meg av den grunn, sier Snooki til Steppin Out.

Snooki, og resten av gjengen fra «Jersey Shore», skrev nylig en kontrakt med MTV for en tredje sesong av realityprogrammet. Ifølge The Hollywood Reporter tjener de nå rundt 180 tusen norske kroner per episode. Dette er en lønnsforhøyelse på hele 200 prosent.

MTV-programmet «Jersey Shore» - som følger åtte ungdommer som deler hus i sommerferien - ble i fjor en av USAs mest populære realityserier.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Tok kokain i skjul