PRIS OG UTSKJELLING: Christina Hendricks og resten av "Mad Men"-gjengen vant Golden Globe for beste dramaserie i januar, men kjolen fikk ikke skuespillerinnen mye skryt for.  Foto: All Over Press
PRIS OG UTSKJELLING: Christina Hendricks og resten av "Mad Men"-gjengen vant Golden Globe for beste dramaserie i januar, men kjolen fikk ikke skuespillerinnen mye skryt for. Foto: All Over PressVis mer

- Alle snakket bare om kroppen min

"Store jenter bør ikke ha på seg store kjoler," mente motepolitiet. Nå slår "Mad Men"-stjernen tilbake.

SEHER.NO: Christina Hendricks (34) har for alvor blitt en kjent skuespiller etter rollen som Joan Holloway i den prisbelønte TV-serien "Mad Men", som skildrer reklamebransjen på 60-tallet.

Men til tross for suksessen, har den flotte skuespillerinnen også opplevd negative ting ved å være i rampelyset.

I januar ble rødtoppen nemlig utsatt for vekthets etter at hun viste fram sin flotte figur i en fotsid kjole under "Golden Globe"-utdelingen.


Nå innrømmer "Mad Men"-stjernen selv at hun ble sjokkert over vektkritikken, og at hun synes det er synd at reportere ikke fokuserer på jobben hun gjør, men kjolestørrelsen.

- Jeg ble såret først. Når noen konstant snakker om figuren din, blir du nervøs, og veldig bevisst på deg selv. Jeg jobbet masse på showet, og så snakker alle bare om kroppen min! Jeg satt igjen med en dårlig smak i munnen, forteller stjernen ifølge Contactmusic til New York Magazine.

En skribent i The New York Times ble nødt til å unnskylde seg etter at hun i etterkant av Golden Globes-utdelingen skrev at "store jenter bør ikke ha på seg store kjoler", og henviste til Hedricks på den røde løperen.

Skribenten hevdet ifølge Contactmusic imidlertid i etterkant at bildet av Hendricks hadde blitt uheldig forvrengt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går det galt