Alle ser etter babymagen

«Gossip Girl»-kollegaene tror Blake Lively er gravid.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I begynnelsen av september overrasket stjerneparet Blake Lively (25) og Ryan Reynolds (35) alle og avslørte at de hadde giftet seg i all hemmelighet. 

De to har bare vært sammen i ett år, men skal være stormforelsket og ønsket ikke å vente med å bli mann og kone. Blakes kollegaer i TV-serien «Gossip Girl» tror derimot haste-bryllupet kan ha en annen forklaring, nemlig at den vakre blondinen venter barn. 

- Blake er vanligvis ekstremt nøye med hva hun spiser, men etter bryllupet har hun spist mye mer, og hun har en spesiell glød ved seg. Alle ser nå etter en babymage, sier kilder på settet til magasinet OK. 

Livelys pressetalsmann nekter derimot for at skuespilleren venter barn. 

Men spekulasjonene fortsetter. Blake har nemlig i mange intervjuer fortalt at hun drømmer om en stor familie i nærmeste fremtid og at hun vil ha mange barn. 

- Jeg ønsker meg en stor familie. 30 barn dersom det er mulig, har hun sagt til bladet Allure. 

At Blake hadde babyer på hjernen var også tydelig i et intervju med britiske More.  

- Jeg kan nesten ikke vente med å bli mamma! Det er noe jeg gleder meg veldig til, sa hun i juli. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blake Lively vil beholde klærne på 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer