- Alle rundt henne må følge nøye med

Norskættet barnestjerne frykter for Miley Cyrus' fremtid etter skandaleshowet på MTV.

KVELDENS SNAKKIS: Miley Cyrus sjokkerte kjendiskollegaer som Will Smith, Brooke Shields og en rekke andre da hun bød på grovkornet underholdning under årets MTV Video Music Awards i Barclays Center i New York. Foto: All Over Press
KVELDENS SNAKKIS: Miley Cyrus sjokkerte kjendiskollegaer som Will Smith, Brooke Shields og en rekke andre da hun bød på grovkornet underholdning under årets MTV Video Music Awards i Barclays Center i New York. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Søndag sjokkerte Miley Cyrus (20) både salen og TV-seerne, med et dampende hett show på MTV Awards.

Kledd i en liten, hudfarget bikini, simulerte hun nemlig sex med duettparter Robin Thicke (36) på scenen.

Flere tror «Hannah Montana»-stjernen vil vise verden at hun er ferdig med Disney-imaget - og ønsker å bli sett på som en voksen kvinne.

Samtidig har Mileys oppførsel det siste året fått mange til å frykte et sammenbrudd, og at hun skal lide samme skjebne som Britney Spears.

En som slår alarm er norskættede Leif Garrett (51). Han var en enormt populær popartist i USA på slutten av 70-tallet, og vet hvor galt det kan gå med barnestjerner. Leif endte nemlig opp som heroinist - og liker ikke Mileys oppførsel.

- Dette ser ikke bra ut. Nå må alle rundt henne følge nøye med, sier Leif til Showbiz Tonight.

Tenåringsfenomenet Justin Bieber har også skapt skandaleoverskrifter i det siste, og Leif spår trøbbel for begge tenåringsidolene.

- Når du er ung og har ubegrenset med penger, blir du raskt omringet av drittsekker, svindlere og narkolangere. Det vet jeg alt om, forteller han ifølge webpronews.

Selv har Garrett omsider blitt rusfri, og ekskjæresten til «Frustrerte fruer»-stjernen Nicollette Sheridan (49) kommer i høst med ny plate.

Les også: Ungkarskvinnen venter sitt første barn