Taylor Lautner:

- Alle ønskene mine i oppfyllelse

Skuespilleren røper gladnyhet.

NYTT STEG: Taylor Lautner og kjæresten Taylor Dome har tatt forholdet ett steg videre. Foto: Splash News / NTB
NYTT STEG: Taylor Lautner og kjæresten Taylor Dome har tatt forholdet ett steg videre. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 avslørte «Twilight»-stjernen Taylor Lautner (29) at han hadde funnet kjærligheten med Taylor Dome (23). Forholdet bekreftet han den gang ved å dele et bilde av seg selv sammen med Dome på Instagram.

Nå, tre år senere, har paret valgt å ta forholdet ett steg videre. Det melder flere utenlandske medier, deriblant US Weekly og People.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Tidligere i år forlovet de seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Romantisk frieri

På Instagram avslører Lautner at han og kjæresten har forlovet seg.

«11. 11. 2021. Og plutselig gikk alle ønskene mine i oppfyllelse, skriver «Twilight»-stjernen til flere bilder av frieriet.

På bildene kan man se skuespilleren stå på ett kne foran sin utkårede iført en mørk dress. Rundt dem ser man flere tente stearinlys og roseblader.

I tillegg kan man se en peis med et neonskilt hvor skuespillerens etternavn er påskrevet.

Dome har også delt et innlegg i anledning frieriet.

«Min absolutt beste venn. Jeg kan ikke vente med å tilbringe for alltid med deg», skriver hun til et bilde hvor de holder rundt hverandre.

I kommentarfeltet til «Twilight»-stjernen strømmer det inn med gratulasjoner fra både fans og kjendisvenner.

«Åh, herregud. Dette får meg til å få lyst til og gråte. Wow! Gratulerer så mye til dere begge», skriver skuespiller Nikki Reed (33), mens Patrick Schwarzenegger (28), kommenterer følgende:

«JEG ER SÅ GLAD PÅ DERES VEGNE. Glad i dere. Og ja, jeg vil være blomstergutt».

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Viser frem forlovelsesringen

Hvis det er slik at Taylor Dome tar kjærestens etternavn vil de begge hete nøyaktig det samme. Dette er noe også flere har bitt seg merke i.

«Altså, herregud. TO Taylor Lautners», kommenterer en.

Kort tid etter forlovelsesnyhetene ble kjent delte Lautner nok et innlegg på Instagram hvor man fikk et nærmere blikk på forlovelsesringen.

«Du beroliger meg når jeg er engstelig. Du får meg til å le altfor mye. Du gjør hver eneste dag sammen med deg så spesiell. Og viktigst av alt, du gjør meg til et bedre menneske. Jeg kan ikke takke deg nok for det du har tilført livet mitt. Jeg elsker deg for alltid», er blant det skuespilleren skriver.

NYFORLOVET: Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard forlovet seg da de spilte inn den tredje sesongen av «Vendela + Petter», men dette fikk ikke seerne se. Her forklarer de hvorfor. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Vakreste sjelen

Det var tilbake i september 2018 at romanseryktene begynte å florere rundt Lautner og Dome.

Ryktene oppsto etter at de to var i et bryllup sammen. Siden den gang har de flittig dokumentert forholdet sitt, blant annet i mars da Dome hadde bursdag.

«Gratulerer så mye med dagen til dette mennesket fra en annen planet. Du er den vakreste sjelen jeg noensinne har hatt æren av å kjenne. Jeg streber hver dag etter å bli mer som deg. Dette kommer til å bli ditt beste år hittil, og jeg gleder meg til å oppleve det sammen med deg», var blant det han skrev i et innlegg på Instagram den gang.

LES OGSÅ: Gladnyhet: - Herlighet som vi gleder oss

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer