Scott Disick:

- Alle misforstår dette

Realityprofilen hevder at det ikke er hans skyld at han faller for så unge jenter.

PAR I HJERTER: Realityprofilen Scott Disick har siden i fjor høst vært i et forhold med 18 år yngre Amelia Hamlin. Her er de sammen i Florida i mars i år. Foto: Robert O'neil / Splash News / NTB
PAR I HJERTER: Realityprofilen Scott Disick har siden i fjor høst vært i et forhold med 18 år yngre Amelia Hamlin. Her er de sammen i Florida i mars i år. Foto: Robert O'neil / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det går mot slutten for realityfavoritten «Keeping Up With The Kardashians».

Etter nesten 14 år med drama og intriger, samlet den berømte slekten seg i siste episode i sofaen hos den kjente talkshowverten Andy Cohen (53) - for å se tilbake på alle de minneverdige øyeblikkene serien har skapt.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

Mange minner og temaer blir brakt på bane, også av den mer private sorten. Kourtney Kardashians (42) ekskjæreste Scott Disick (38) var til stede under gjenforeningen, og får på et tidspunkt spørsmål om hvorfor han faller for så unge kvinner.

42-åringen er for tiden i et forhold med modellen Amelia Gray Hamlin (20), og har tidligere også vært sammen med Sofia Richie (22) i tre år. De er begge betraktelig yngre enn ham selv, men det hevder Disick ikke har vært hans valg.

- Alle misforstår dette, at jeg ser etter unge jenter. Jeg går ikke ut og ser etter unge kvinner, sier han i gjenforeningen, ifølge Page Six.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Kritikk

38-åringen har fått mye kritikk for sine unge kjærester opp gjennom årene. Ekskjæresten Sofia Richie har tidligere uttalt at hun ikke brydde seg nevneverdig om aldersforskjellen, og Disick selv ser også ut til å leve fint med aldersgapet.

HÅND I HÅND: Amelia Hamlin og Scott Disick i Malibu i mai. Foto: Bens, Mace / Backgrid USA / NTB
HÅND I HÅND: Amelia Hamlin og Scott Disick i Malibu i mai. Foto: Bens, Mace / Backgrid USA / NTB Vis mer

På spørsmål om hvorfor kjærestene hans har vært så mye yngre enn ham selv, svarer realitystjernen slik:

- De blir tiltrukket av meg fordi jeg ser så ung ut. Det er slik jeg forklarer det for meg selv.

Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashians», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Det var i fjor høst Scott Disick og Amelia Gray Hamlin falt for hverandre. Hun er datter av skuespillerparet Harry Hamlin (69) og Lisa Rinna (57).

Sistnevnte har vært å se i flere sesonger av «Real Housewives of Beverly Hills», og i traileren til sesong elleve uttalte hun at Disick er «alt for gammel» for datteren Amelia, ifølge Page Six.

Avviste gjenforening

Unge jenter eller ei, det er i hvert fall ingen tvil om at Scott Disick har gått videre etter bruddet med Kourtney Kardashian i 2015. Da hadde de vært sammen i hele ni år.

I løpet av forholdet fikk de barna Mason (11), Penelope (8) og Reign (6) - som de i dag samarbeider godt om.

Det tidligere paret gikk gjennom en rekke opp- og nedturer i løpet av forholdet, noe som ble godt dokumentert i familiens realityserie «Keeping Up With the Kardashians».

Her fikk seerne være vitne til både utroskapsrykter og Disicks ville festvaner, en livsstil som til slutt sendte ham på rehab før Kardashian valgte å dumpe ham sommeren 2015.

Fansen har i lang tid ønsket at eksparet skulle finne tilbake til hverandre igjen, noe de selv kommenterte i den nevnte gjenforeningen.

- Folk klarer ikke å tro på det, men vi har ikke det. Ærlig, sa Disick, før han fortsatte:

KRANGLER: I «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Så irriterende.

Godt forhold

Til tross for at romantikken sluttet å blomstre for seks år siden, har eksparet i dag et svært godt vennskap. I tillegg samarbeider de om de tre barna daglig, reiser på ferieturer sammen og møtes i sosiale sammenhenger.

- Jeg føler at vi er gode venner og foreldre, sa Disick videre.

- Vi er familie. Det tror jeg vi alltid vil være, la han til.

I intervjuet fortalte også Kourtney at det skal ha vært Disicks elleville partyliv som ble siste dråpen for forholdet.

LES OGSÅ: - Han kastet ut Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer