STRANDKOS: Kate Moss påstår at alle menn elsker at kvinner har bikiniskille på rumpa, og sier at ektemannen Jamie Hince liker hennes hvite rumpe. Her fra en ferietur på kjendisøya St Barts i fjor. Foto: FameFlynet Sweden
STRANDKOS: Kate Moss påstår at alle menn elsker at kvinner har bikiniskille på rumpa, og sier at ektemannen Jamie Hince liker hennes hvite rumpe. Her fra en ferietur på kjendisøya St Barts i fjor. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

- Alle menn elsker hvite rumper

Supermodell Kate Moss bekymrer seg ikke for bikiniskille på sin smekre bakdel - men på brystene derimot...

SEOGHØR.NO: Supermodell Kate Moss (39) er ikke blyg når hun slikker sol på stranden, og har ved flere anledninger vist at hun ikke har noe imot å kaste bikinitoppen.

Nå forklarer hun hvorfor:

- Det gjør meg ingenting å ha bikiniskille på rumpa. Mannen min elsker skille, og alle menn elsker hvite rumper. Det blir som en ramme. Men jeg liker ikke hvite pupper, og prøver å ikke få bikiniskille der, forteller 39-åringen til Allure Magazine.

I år feirer Kate Moss 25 år som modell, og er fremdeles en av verdens hotteste supermodeller. Til magasinet foreller hun videre at hun er glad for at folk gjenkjenner henne utover modelljobbingen.

- Jeg er på en måte blitt en kjendis nå, og selv om jeg ikke er en skuespiller kjenner folk til navnet mitt. Jeg er ikke bare et ansikt.

LES OGSÅ: - Jeg holdt på å dø