Ben Affleck:

«Alle» ler av Ben Afflecks tatovering

Først trodde folk den var falsk, men det viser seg at skuespilleren har tatovert en diger drage på hele ryggen.

FREMDELES VENNER: Ben Affleck og Jennifer Garner har fremdeles tett kontakt på grunn av de tre barna de har sammen. FOTO: NTB Scanpix
FREMDELES VENNER: Ben Affleck og Jennifer Garner har fremdeles tett kontakt på grunn av de tre barna de har sammen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det kan virke som Ben Affleck (45) går gjennom litt av en midtlivskrise for tiden. Han har nemlig dekorert hele ryggen med en enorm, fargerik drage.

Men det er ikke det faktum at han har tatovert seg folk reagerer mest på - det heller hvor stygg folk mener at selve tatoveringen er.

Etter at noen strandbilder av «Batman»-stjernen i bar overkropp dukket opp nylig, har Twitter kokt over av memer, som viser folks reaksjoner på superstjernens nye tatovering.

Ville vitser

Det var People som først skrev at tatoveringen på Bens rygg er ekte. Han hadde, ifølge magasinet, fortalt til kjente at tatoveringen var for en filmrolle.

Etter at det nå er kjent at tatoveringen er ekte, har Bens tatovering fått sin egen Twitter-konto. Den heter rett og slett «Ben Affleck's Tattoo», eller @BenAfflecksTatt.

En bruker skriver:

«Når tatoveringen din er så ille at du må lyve om at den er fake.»

I tillegg har det dukket opp en rekke memer av ekskona Jennifer Garner (45) som ser nærmeste sjokkskadd ut, som i denne Twitter-meldingen.

Selv CNN uttaler seg om Bens nye tatovering. De viser til skuespillerens egen uttalelse i 2016 til underholdningsprogrammet Extra, der stjernen sa at tatoveringen var falsk, og at det var noe han hadde gjort i forbindelse med en filminnspilling. Ifølge nyhetssiden sa Ben den gang:

- Jeg har faktisk en rekke tatoveringer, men jeg prøver å ha dem på steder der de ikke syns så godt så jeg slipper å dekke dem til. Man blir nesten litt avhengig av dem etter hvert, innrømmet stjernen ifølge CNN, som også gjengir en tweet, der det står følgende:

«Neste gang du er lei deg, husk at du ikke er Ben Affleck, så du har sannsynligvis ikke en tatovering som er så stor og stygg og så universelt latterliggjort at du må lyve og si at den bare er midlertidig for en film - når den åpenbart ikke er det.»

Prøvde å redde forholdet

Det var i 2015 nyheten om at 45-åringen og hans daværende kone, Jennifer, bestemte seg for å gå fra hverandre. Men det var ikke før i 2017 at duoen fullførte skilsmissen.

Ben har imidlertid funnet kjærligheten på nytt med den åtte år yngre «Saturday Night Live»-produsenten Lindsay Shookus (37).

I hele to år prøvde duoen å redde forholdet, men i april ble det spikeren i kista for paret, da de signerte skilsmissepapirene.

Barna ble hos Jennifer, og Ben flyttet ut. Men ifølge People flyttet imidlertid ikke Ben langt.

- De vil være sikre på at barna har det bra. Han flytter veldig nært, og det er som de alltid har sagt: barna er det viktigste oppi alt, uttalte en kilde nær familien, og la til:

- Én ting er de enige om - barna skal bo i barndomshjemmet sitt. Jennifer og Ben vil fokusere på å gjøre dette så lett for barna som mulig, og hva som er best for dem.

Avslørte alkoholproblemer

Nyheten om at Ben flyttet ut fra barna og Jennifer, skapte nok en gang overskrifter.

Og bare måneder tidligere hadde Ben igjen skapt store overskrifter da han avslørte at han hadde gjennomgått behandling for alkoholproblemer.

Det skrev hovedrolleinnehaveren i «Batman vs. Superman» i et Facebook-innlegg.

- Jeg har gjennomgått behandling for alkoholisme, noe jeg har håndtert tidligere og som jeg vil fortsette å jobbe med. Jeg vil leve livet fullt ut og være en så god far jeg kan, skrev han.

Søkte hjelp for barnas skyld

I samme innlegg avslørte Ben at han gikk til behandling for hensyn til barna.

- Jeg vil at mine barn skal vite at det ikke er noen skam i å be om hjelp når du trenger det.

- Jeg vil være en kilde til styrke for alle der ute som trenger hjelp, men som er redd for å ta det første skrittet. Jeg er heldig som har kjærlighet fra min familie og venner, inkludert min medforelder, Jen, som har støttet meg og tatt seg av barna mens jeg har gjort den jobben jeg skulle gjøre. ​

LES OGSÅ: - Folk spør meg: hvor får du selvtilliten fra?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer