<strong>MIDT I TREKANTDRAMA:</strong> Silje Trosten Johnsen er denne uka storbonde i «Farmen», og valgte Tone Gudrun Fjalestad til førstekjempe. Lørdag blir det klart hvem Tone Gudrun skal kjempe mot. Foto: TV 2
MIDT I TREKANTDRAMA: Silje Trosten Johnsen er denne uka storbonde i «Farmen», og valgte Tone Gudrun Fjalestad til førstekjempe. Lørdag blir det klart hvem Tone Gudrun skal kjempe mot. Foto: TV 2 Vis mer

- Alle kommer til å få sjokk

«Farmen»-deltager avslører dramatikk på høyt plan.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne uka ble det klart at Tone Gudrun Fjalestad (31) nok en gang ble valgt til førstekjempe i TV 2-programmet «Farmen». Lørdag skal hun bestemme seg for hvem hun skal kjempe mot i tvekampen. Og ifølge henne selv, blir hele seansen en høydramatisk affære.

Den siste tiden har TV-seerne vært vitner til at Tone Gudrun har funnet tonen med en av de andre deltagerne Karin Jonassen (24). Mandag oppsto det derimot et aldri så lite trekantdrama, da storbonden Silje Trosten Johnsen (23) fortalte Fjalestad at Karin hadde kommet til henne og bedt henne velge Tone til førstekjempe.

Diskusjonen munnet ut i at Fjalestad konfronterte sin nye venninne om påstandene fra storbonden. Men hvem som faktisk snakker sant, gjenstår å se...

Det samme gjelder hvem hun velger som andrekjempe. Blir det Karin, Lillian eller Linn Hege?

- Alle kommer til å få sjokk. I det siste har man fått se et gryende vennskap mellom meg og Karin, og det vennskapet så jeg på som ekte. Spørsmålet er om hun er helt ærlig med meg, forteller Tone Gudrun til Seher.no.

Ærlig eller ei: Det er langt fra sikkert at det er Jonassen som må ut i kamp i lørdagens program.

- Linn Hege gråter og gråter og har nervene i helspenn. Hun er sikker på at jeg skal velge henne. Det blir spennende å se hvem jeg velger, sier Fjalestad til Seher.no.

Tidligere denne uka kunne Seher.no avsløre at årets «Farmen»-deltagere prøvde å lure TV 2, da de sist uke forsøkte å bruke tvekampen som en måte å få sendt hjem Vibeke på, som uansett ville hjem. Spillet ble derimot avslørt før den ble satt hundre prosent ut i livet.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Farmen»-deltagerne ville lure TV 2

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer