- Alle kjolene er helt fantastiske

Kjendisvenninnene hyllet Pia Tjelta etter å ha vært modeller for hennes kjolekolleksjon. Se video!

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld var Nationaltheatret i Oslo fylt til randen av kjendiser og skuespillere, da «Buddy»-stjernen Pia Tjelta (36) debuterte som klesdesigner. Sammen med det norske merket By Timo har hun laget en kolleksjon med 12 kjoler.

De feminine kreasjonene er blitt svært godt mottatt. Allerede dagen etter dukket kronprinsesse Mette-Marit opp i en av Tjeltas kjoler i Vietnam. Tidligere i år brukte modell og blogger Hanneli Mustaparta (30) en annen av kjolene fra Pia Tjelta by TiMo.

Pia har invitert en rekke av sine skuespillerkollegaer ved Nationaltheatret til å være modeller under catwalkshowet. De er fulle av lovord om sin gode venninne.

– Hun har laget en utrolig fin kolleksjon. Alle kjolene, uten unntak, er helt fantastiske. Jeg er stolt av Pia, smiler «Helt perfekt»-skuespilleren Ine Jansen (40) til Seoghør.no.

SKUESPILLER-MODELLER: Pia Tjelta hentet inn skuespillerkollegaene til å være modeller da hun lanserte sin kjolekolleksjon på Nationaltheateret i Oslo torsdag kveld. Lena Kristin Ellingsen, Ine Jansen, Petronella Barker, Mariann Hole, Agnes Kittelsen, Ellen Dorrit Petersen og Ane Dahl Torp stilte på catwalken.  Foto: FameFlynet Norway
SKUESPILLER-MODELLER: Pia Tjelta hentet inn skuespillerkollegaene til å være modeller da hun lanserte sin kjolekolleksjon på Nationaltheateret i Oslo torsdag kveld. Lena Kristin Ellingsen, Ine Jansen, Petronella Barker, Mariann Hole, Agnes Kittelsen, Ellen Dorrit Petersen og Ane Dahl Torp stilte på catwalken. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

– Vi har hatt en veldig morsom dag, for vi har ventet helt sinnssykt lenge. Vi har kost oss med kaffe og godteri bak scenen her. Det har vært skikkelig hyggelig, forteller Ane Dahl Torp etter at showet er vel overstått.

«Mammon»-skuespilleren Lena Kristin Ellingsen (33) gikk på catwalken for første gang.

KJENDISTETT PUBLIKUM: Jenny Skavlan satt i publikum da Tjelta-kolleksjonen ble vist Nationaltheateret.  Foto: FameFlynet Norway
KJENDISTETT PUBLIKUM: Jenny Skavlan satt i publikum da Tjelta-kolleksjonen ble vist Nationaltheateret. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

– Dette er min modell-debut. Det var over altfor fort! smilte skuespilleren.

Også i salen var det flust av kjente fjes. Jenny Skavlan, Maria Mena, Odd-Magnus Williamson og Synnøve Skarbø var bare noen av kjendisene overvar designdebuten.

Videoen øverst i saken får du se deres kommentarer til kjolene.

I tillegg til skuespiller-venninnene hadde Pia hyret inn profesjonelle modeller til å vise fram kjolene, som kommer i salg i midten av april og koster fra rundt 3000–11 000 kroner.

– Jeg har aldri gått på rekke og rad sånn på en catwalken. Jeg følte meg lav i forhold til de proffe modellene, sa «Max Manus»-stjernen, som likevel var svært så fornøyd med showet.

Det var også kveldens hovedperson, Pia Tjelta.

STOLT DESIGNER: Pia Tjelta var lettet etter at visningen var over. Her er hun med skuespiller Ulrikke Døvigen, som satt i salen under showet.  Foto: FameFlynet Norway
STOLT DESIGNER: Pia Tjelta var lettet etter at visningen var over. Her er hun med skuespiller Ulrikke Døvigen, som satt i salen under showet. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

– Nå er jeg bare så stolt av skuespillerkollegaene mine – de vakreste jentene jeg vet om – og alle modellene. De gjennomførte dette på en eventyrlig måte. Jeg er kjempe takknemlig, sa en lettet og stolt designer etter showet.

LES OGSÅ: Pia Tjelta spiller mot ekskjæresten