- Alle jenter burde prøve dette

Seoghør.no fikk bli med, da MGP-aktuelle Alexandra Joner ble Askepott for en dag. Se video!

SEOGHØR.NO: Alexandra Joner (24) er klar for helgens norske finale av «Melodi Grand Prix» med sitt bidrag, «Cinderella».

Og det er ingen tvil om at popyndlingen stortrives i rollen som Askepott.

Hun nølte ikke med å takke ja til en fotoshoot i rollen som eventyrprinsessen.

Se video øverst i artikkelen!

– Jeg elsker det. Alle jenter burde gjøre dette. Ta en fest en gang i året og være Disney-prinsesser! jubler Joner til Seoghør.no.

ELSKER ROLLEN SOM PRINSESSE: Alexandra Joner stilte opp på en eksklusiv fotoshoot som prinsesse for Se og Hør.  Foto: Henning Jensen, Se og Hør
ELSKER ROLLEN SOM PRINSESSE: Alexandra Joner stilte opp på en eksklusiv fotoshoot som prinsesse for Se og Hør. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Sangen din handler om Askepott – kjenner du deg igjen i historien?

– Jeg har alltid elsket Askepott. Jeg tror alle kan relatere seg til eventyret som handler om at man kommer seg ut av en vond situasjon i livet. At så lenge man står på og er snill og grei, kommer alt til å ordne seg, smiler Alexandra.

LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra som er i salg nå, kan du lese mer om Alexandra Joner. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Extra som er i salg nå, kan du lese mer om Alexandra Joner. Foto: Se og Hør Vis mer

Har funnet drømmeprinsen

Og akkurat som i eventyret har Alexandra, som vokste opp på Sofienberg på Oslo Øst, funnet drømmeprinsen i den styrtrike eiendomsinvestoren Runar Vatne (40).

- Jeg har funnet drømmeprinsen min! Som min mor sier: Dere er to halve appelsiner som har funnet hverandre, stråler stjernen i helgens Se og Hør Extra.

Den sprudlende og sympatiske skjønnheten gjorde seg først bemerket som danser, både i TVNorge-serien «Dansefeber» i 2007 og i musikkvideoen til «Eenie Meenie» av selveste Justin Bieber (21).

I 2012 debuterte hun som sanger selv med singelen "Sunrise".

Nå håper den energiske popsangeren at «Melodi Grand Prix» skal gjøre eventyret komplett!

Se musikkvideoen til «Cinderella» her:

LES OGSÅ:-  Jeg bryr meg ikke om kritikken