- Alle i salen lo av meg

Ting gikk ikke helt etter planen for «Paradise Hotel»-Marius, da han skulle prøve seg på scenen i Norge. Se video!

PRØVDE SEG SOM TV-SANGER: Slik så det ut da «Paradise Hotel»-deltakeren Marius Hagen (ytterst til høyre) prøvde seg i sangkonkurransen «Singing Bee» på TV3 i 2008. Til venstre for ham står Thea Bråten Christensen, som også har vært med i «Pa Foto: TV3
PRØVDE SEG SOM TV-SANGER: Slik så det ut da «Paradise Hotel»-deltakeren Marius Hagen (ytterst til høyre) prøvde seg i sangkonkurransen «Singing Bee» på TV3 i 2008. Til venstre for ham står Thea Bråten Christensen, som også har vært med i «Pa Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Paradise-Marius nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Marius Hagen skapte overskrifter da han tidligere denne uken ble den første homofile gutten som sjekket inn i den norske versjonen av realityserien «Paradise Hotel».

Men turen til skandale-hotellet i Mexico er ikke Løten-guttens debut foran TV-kamera. I 2008 meldte han seg nemlig på audition til - og fikk være med på - sang-konkurransen «Singing Bee» på TV3.

I programmet, som ble ledet av Wig Wam-vokalist Åge Sten Nilsen, måtte deltakerne konkurrere om hvem som var flinkest til å huske sangtekster.

- Jeg vet ikke helt hvorfor jeg meldte meg på, jeg har jo ikke noe sangtalent. Men det var jo moro, selv om jeg ikke vet om de slapp meg gjennom fordi de var fornøyd, eller ville ha en som var helt håpløst, sier Marius og ler til Seher.no.

Og Marius var ikke den eneste av deltakerne, som senere har endt opp på Paradise Hotel. Blant konkurrentene hans var Thea Bråten Christensen, som i forrige uke fødte Norges første Paradise-baby.

Førte til latter

Marius husker at han sørget for god stemning i salen, da han prøvde å huske ordene til blant annet sangen «Bad Day».

- Alle i salen lo meg, inkludert vennene mine. Men jeg var ikke nervøs, jeg syntes bare det var fett å stå på scenen, sier Marius, som røk ut før finalen.

Han syntes imidlertid opplevelsen var så fengende at han året etter ble med igjen. Da holdt det til tredjeplass, men uten at det ble noe pengepremie.

Til Seher.no avslører han at det ble litt synging også på «Paradise Hotel», men noen flere sangkonkurranser har han ingen planer om å være med i.

- Jeg skal på «Idol»-audition, men det er for å følge en god venninne, ikke for å synge selv, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De to er en skam for byen[obj:media:9574]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer