- Alle i hele verden vil ha kroppen min

Jodie Marsh sjokkerte verden, men hevder hun aldri har vært penere.

MISUNNELIGE: TV-stjernen og glamourmodellen hevder alle kvinner er misunnelige på kroppen hennes. Foto: All Over Press
MISUNNELIGE: TV-stjernen og glamourmodellen hevder alle kvinner er misunnelige på kroppen hennes. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske glamourmodellen og TV-stjernen Jodie Marsh (32) skapte overskrifter da hun i september viste seg fram under et kroppsbyggerstevne i Sheffield. Kroppen var totalt forandret fra slik vi fra før kjente henne, og formene var byttet ut med beinharde muskler.

Nå forteller Marsh at hun er strålende fornøyd med sin nye kropp - en kropp mange misunner henne.

- Dette har virkelig forandret livet mitt. Selvtilliten min er høyere, jeg er mer trygg på meg selv og sterkere. Jeg føler meg nesten uovervinnelig, nesten litt som «Superwoman». Alle i hele verden vil ha kroppen min, sier hun til Heat Magazine.

32-åringen snakker ut om suksessen i bladet, og stiller opp i en rekke dristige fotografier, der hun viser fram den muskuløse kroppen.

- Jeg ble mobbet på skolen for å være stygg. Det var derfor jeg ønsket å bli modell, fordi jeg trodde jeg kunne bevise overfor mobberne at jeg ikke var det. Jeg gjorde det ikke for å få oppmerksomhet, sier Marsh.

Etter tre år med knallhard trening, er hun nå mer fornøyd enn noen gang tidligere.

- Jeg er stolt når jeg ser meg selv i speilet. Jeg kan ikke tro at det er min egen kropp. Og når jeg ser på magemusklene mine, tenker jeg: «Fy faen, jeg elsker dem så mye». Jeg er penere enn jeg noen gang har vært.

Det til tross: Jodie har forståelse for at noen kanskje mener musklene er litt i det meste laget.

- Dersom man ikke liker kroppsbygging ser det skummelt ut, men for meg er det normalt. Jeg synes det ser veldig feminint ut.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Puppene er i veien for magemusklene mine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer