DRAPSTRUET: Cheryl Cole blir truet på livet etter å ha sendt fargede Gamu Nhengu ut av X Factor. Foto: Stella Pictures
DRAPSTRUET: Cheryl Cole blir truet på livet etter å ha sendt fargede Gamu Nhengu ut av X Factor. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Alle her har en kule til deg, Cheryl»

Sangstjernen blir drapstruet og anklaget for rasisme.

Publisert
SEHER.NO: Eksmannen Ashley Cole (29) utroskapsavsløringer har i lang tid forfulgt sangstjernen Cheryl Cole (27). Men når ting endelig ser ut til å roe seg, stormer det på nytt rundt den vakre 27-åringen.

Denne gangen er det «X Factor» som skaper store problemer for Cheryl. Nå er den britiske artisten og «X Factor»-dommeren nemlig mål for en rekke drapstrusler etter at hun valgte å dumpe sangtalentet Gamu Nhengu fra TV-showet.

«Alle her har en kule til deg, Cheryl», er blant de skremmende advarslene Cheryl Cole nå har fått, skriver The Sun.

Ifølge avisen mener enkelte at  Cheryl Cole har gjort «sitt livs største tabbe» ved ikke å gi den fargede tenåringsfavoritten fornyet tillit.

Men som om dette ikke er sjokkerende nok: Den samme personen sier at han vil ta enhver annen jente med samme navn dersom han ikke får tak i Cheryl selv...

The Sun skriver at den hatefulle tiraden har sirkulert gjennom BlackBerry Messenger som en følge av Gamus exit fra programmet, og det som enkelte mener er rasisme fra Cheryls side.

En annen sint TV-seer truer 27-åringen ved å si at hun aldri bør bevege seg i London-området igjen, fordi hun skal «bli banket til hun blør».

Flere trusler skal også ha kommet gjennom nettsamfunnet Facebook, ifølge den engelske avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Nå er de skilt
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer