- Alle gutter bør prøve sminke

Paradise-Niklas avslører hva han egentlig har i sminkepungen.

<strong>GLAD I SMINKE:</strong> «Paradise Hotel»-deltager Niklas Vindel hevder han allerede som tenåring begynte å bruke hudprodukter og sminke når han skal ut på byen. Foto: TV3
GLAD I SMINKE: «Paradise Hotel»-deltager Niklas Vindel hevder han allerede som tenåring begynte å bruke hudprodukter og sminke når han skal ut på byen. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Paradise Hotel»-deltageren Niklas Vindel har i løpet av årets sesong vist at han gjerne deler sminkespeilet med jentene i TV3s realityserie.

Til Seher.no avslører Niklas Vindel at han ikke synes det lenger er noe spesielt for gutter å ty til litt ekstra hjelp fra sminkepungen før man skal ut.

- Jeg har gjort dette i flere år, og var nok den første som begynte med dette i vennegjengen min, men har aldri fått noen negative reaksjoner. Nå gjør flere av kompisene mine det samme som meg, og jeg tror alle gutta på «Paradise Hotel» benyttet seg av litt sminke, jeg tror det er blitt veldig vanlig, sier han til Seher.no.

Pleier huden
Til daglig hevder Niklas at han tyr til tre forskjellige hudkremer for å holde huden ung og frisk.

- Jeg er jo blitt 25, og vil forebygge mest mulig, slik at jeg unngår rynker og aldringstegn. Jeg var så heldig å ikke få en eneste kvise da jeg var tenåring, og da bestemte jeg meg for at jeg skyldte meg selv å ta vare på huden min.

I tillegg til hudkremene plukker Niklas også øyenbrynene og om sommeren farger han dem for å unngå at de blir for lyse.

Bruker «gutte-maskara»
Når han skal ut på byen, kommer også maskaren frem.

- Skal jeg pynte meg, bruker jeg også litt maskara, men det er viktig at det ikke blir så mye at det ser kunstig ut. Jeg kjøper det jeg kaller «guttemaskara» som ikke er så kraftig som den mange jenter bruker. Ofte går jeg i parfymerier selv og titter, det er mange merker som lager egne herrekolleksjoner nå, sier han til Seher.no.

Men hverken maskaren eller hudkremene kommer på førsteplass på listen over Niklas favorittprodukter.

- Solpulver er det jeg liker aller best å bruke, fordi det gir huden glød. Alle gutter bør prøve dette, hvis de ønsker ett tips til hvordan de kan fiffe seg opp enkelt.

- Men det er viktig at man ikke overdriver. Man vil jo ikke se gul ut. Solpulver kan blant annet skjule gusten hud etter en hard natt på byen, noe jeg vet av erfaring, sier han og ler.


- Hva sier jenter du møter om at du også liker å tilbringe tid foran sminkespeilet?

- De fleste synes det er kult, så lenge det ikke blir for mye. Men jeg står jo ikke der lenge. Det tar alltid under en time. Jeg bruker mye lenger tid på å velge klær når jeg skal ut.

Niklas - som har beholdt singel-statusen etter «Paradise Hotel» - innrømmer at han flere ganger har hutvekslet sminketips med jenter han har datet. Men han hevder han sjelden faller for jenter som bruker mye sminke.

- Det har skjedd at jeg har snakket med jenter om sminke, men sminken har ikke noe å si for om jeg liker en jente. Jeg liker faktisk best jenter som er litt naturlige, og ikke kjører «Barbie-stilen» fullt ut, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette betyr Paradise-Niklas' tatoveringer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer